EtusivuTutkintokoulutukset
Jollas Instituutti on myös toisen asteen ammatillinen oppilaitos.

Meillä voi opiskella oppisopimuksella neljää tutkintoa:

  • liiketoiminnan ammattitutkinto
  • lähiesimiestyön ammattitutkinto
  • liiketoiminnan erikoisammattitutkinto
  • majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Lisäksi Jollaksen yhteistyökumppanioppilaitokset mahdollistavat sellaisten ammatti- tai erikoisammattitutkintojen (myös tutkinnon osien) opiskelun, jotka eivät kuulu Jollaksen omaan tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaan, esim. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto JYET. Myös merkonomitutkintoa (ammatillinen perustutkinto) järjestetään yhteistyössä kumppanioppilaitosten kanssa.

 

Oppisopimuskoulutus

Jollas Instituutissa ammatillista koulutusta opiskellaan oppisopimuksella. Se on työelämäpainotteinen ja ketterä tapa hankkia tutkinto. Oppisopimusopinnot henkilökohtaistetaan eli tehdään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan mm. opiskelijan aikaisempi osaaminen. Suurin osa oppimisesta tapahtuu työpaikalla, ja opiskelijaa ohjaa nimetty työpaikkaohjaaja. Lisäksi osaamista hankitaan oppilaitoksen järjestämillä lähijaksoilla tai virtuaaliympäristössä tapahtuvalla opiskelulla. Oppisopimus edellyttää työsopimusta ja työtunteja pitää olla vähintään 25 h / viikko.

 

Miten hakeutua Jollaksen tutkintokoulutukseen?

Tutkintotarjonta ja alkavat koulutukset ovat nähtävillä Jollaksen verkkosivuilla. Alkavat koulutukset löytyvät myös PeCusta, jonka kautta koulutuksiin pääsääntöisesti ilmoittaudutaan. Hakeutumisen ja lisätietojen osalta voit myös ottaa yhteyttä Jollas Instituuttiin puh. 010 7682900 tai sähköpostiosoitteeseen jollas.instituutti@sok.fi.