EtusivuMarket-Akatemia

Tänään paremmin kuin eilen

Maailma ympärillämme muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, ja meitä haastetaankin nyt enemmän kuin koskaan. Maailma kehittyy, samoin kilpailevat yritykset rinnallamme, ja meidän tulee olla jatkuvasti askel edellä kaikessa tekemisessämme. S-ryhmällä on vakaa kilpailuasema sekä etu osuuskauppatoiminnassa. Asemamme säilyttäminen alati muuttuvilla markkinoilla vaatii meiltä kuitenkin jatkuvaa uudistumista ja uudistamista.  

Kaiken tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat, ja haluammekin parantaa myymäläkokemusta sekä tarjota aina vaan laadukkaampaa palvelua. Tänään paremmin kuin eilenon meille monille tuttu lause. Se tarkoittaa jatkuvaa parantamista, ja kannustaa meitä päivä päivältä parempiin tuloksiin. Osaaminen on nykypäivänä laaja-alaista, joten uskomme, että jatkuva oman osaamisen kehittäminen on avain menestykseen. Markkina- ja asiakasymmärryksellä mahdollistetaan liiketoiminnan kasvu ja selkeä päätöksenteko, ja keskiöön nousee myymälän suorituskyky. 

Tavoitteena on juurruttaa laadun kolmiloikka osaksi arkea, nostaa johtajuutta uudelle tasolle sekä hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Näin varmistetaan myymälätyön osaaminen ja tarpeen mukainen työtuntien käyttö. Market-Akatemian tavoitteena on tukea työntekijöitä jatkuvan kehittymisen polulla ja tuoda saatavilla olevat mahdollisuudet yksiin kansiin. 

Market-Akatemia on marketkaupan suorituskyvyn parantamiseen tähtäävä, strategia- ja ihmislähtöinen osaamisen kehittämisen kotipesä.  

asiakaskokemus ja sen jatkuva parantaminen on Market-Akatemian lähtökohta ja perimmäinen tavoite. Aina.  

kauppa-, kortteli-, kylä- ja kaupunkikohtaisen kilpailun voittamisen kautta saavutetaan  

marketkaupan ilmaherruus – tämä edellyttää vahvaa osaamista jokaisessa myymälässä.  

ammattitaidon jatkuva kehittäminen keskellä muuttuvaa toimintaympäristöä on akatemiaa parhaimmillaan.  

tinkimätön toimeenpano tavoitteiden saavuttamiseksi ihmisten kanssa ja kautta 

erinomainen, erilainen, ennennäkemätön, edelläkävijä. Olemalla kaikkia näitä, yllätämme ja ilahdutamme työntekijöitä ja asiakkaita.  

M  monipuolinen kattaus valmennusta, toimeenpanon tukea ja yhteisiä keskustelutilaisuuksia.  

ihminen ja ihmiset ovat akatemian juttu, sillä ilman ihmisiä ei ole liiketoimintaa – ihmiset kaiken keskiössä.  

A  avoimella, asiantuntevalla, ajanhenkisellä, ja arvostavalla otteella, onnistumme yhdessä tänään paremmin kuin eilen. 

 

Market-Akatemia

Osaamisen kehittämistäjatkuvaa parantamista ja laadun kolmiloikkaa – ihminen ensin!

Tänään paremmin kuin eilen. Ylpeä omasta osaamisesta ja kaupasta. Useimmat meistä haluavat kehittyä työssään ja edetä urallaan. Ehkä myös sinä? Mietitkö koskaan, että olisipa hienoa, jos työnantaja vielä tukisi sinua ponnisteluissasi? Tai parhaassa tapauksessa tarjoaisi aikaa ja resursseja osaamisen kehittämiseen? Nyt se on totta. Olemme luoneet oppimisen kotipesän meille kaikille S-ryhmän marketkaupan työntekijöille. Sen nimi on MARKET-AKATEMIA 

Akatemia alleviivaa henkilöstön ja osaamisen merkitystä erinomaisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Akatemian kanssa lähdetään liikkeelle pienin ja hallituin liikkein tunnistamalla tarjonnan pääkohderyhmä, eli keskijohdon edustajat. Strategian mukaisten teemojen sävyttämä tarjonta kohdennetaan erityisesti keskijohdolle, jonka tärkein rooli akatemiaan osallistujana on viedä akatemian tarjoamat opit käytännön johtamisen kautta kentälle. Jokainen toimialalla työskentelevä tekee kuitenkin tärkeää työtä myymälässä, ja asiakkaiden keskellä olemme jatkuvassa testissä mm. laadun ja palvelun tason osalta. Niinpä Market-Akatemia tulee varmasti koskettamaan meitä kaikkia, olipa se sitten mAjokortin kautta, valmennuksena tai muina osaamisen kehittämisen keinoina.   

Tervetuloa mukaan Akatemian aikakaudelle! 

 

Pääset tutustumaan Market-Akatemian tarjontaan täältä.

Kuva: Lari Lappalainen.