EtusivuMarket-Akatemia

Osaamisen kehittämistä, jatkuvaa parantamista ja laadun kolmiloikkaa – ihminen ensin! 

Market-Akatemia on marketkaupan suorituskyvyn parantamiseen tähtäävä, strategia- ja ihmislähtöinen osaamisen kehittämisen kotipesä.

Akatemia alleviivaa henkilöstön ja osaamisen merkitystä erinomaisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Jokainen toimialalla työskentelevä tekee tärkeää työtä myymälässä, ja asiakkaiden keskellä olemme jatkuvassa testissä mm. laadun ja palvelun tason osalta. Niinpä Market-Akatemia koskettaa meitä kaikkia, olipa se sitten mAjokortin kautta, valmennuksena tai muina osaamisen kehittämisen keinoina.  

Tänään paremmin kuin eilen 

Maailma ympärillämme muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, ja meitä haastetaankin nyt enemmän kuin koskaan. Maailma kehittyy, samoin kilpailevat yritykset rinnallamme, ja meidän tulee olla jatkuvasti askel edellä kaikessa tekemisessämme. S-ryhmällä on vakaa kilpailuasema sekä etu osuuskauppatoiminnassa. Asemamme säilyttäminen alati muuttuvilla markkinoilla vaatii meiltä kuitenkin jatkuvaa uudistumista ja uudistamista.   

Kaiken tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat, ja haluammekin parantaa myymäläkokemusta sekä tarjota aina vaan laadukkaampaa palvelua. Tänään paremmin kuin eilen, on meille monille tuttu lause. Se tarkoittaa jatkuvaa parantamista, ja kannustaa meitä päivä päivältä parempiin tuloksiin. Osaaminen on nykypäivänä laaja-alaista, joten uskomme, että jatkuva oman osaamisen kehittäminen on avain menestykseen. Markkina- ja asiakasymmärryksellä mahdollistetaan liiketoiminnan kasvu ja selkeä päätöksenteko, ja keskiöön nousee myymälän suorituskyky.  

Tavoitteena on juurruttaa laadun kolmiloikka osaksi arkea, nostaa johtajuutta uudelle tasolle sekä hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Näin varmistetaan myymälätyön osaaminen ja tarpeen mukainen työtuntien käyttö. Market-Akatemian tavoitteena on tukea työntekijöitä jatkuvan kehittymisen polulla ja tuoda saatavilla olevat mahdollisuudet yksiin kansiin.  

Tervetuloa mukaan kehittymään ja kehittämään! 

Kuva: Lari Lappalainen.