EtusivuValmennuksetTEHO-taustavalmennus, avoin

TEHO-taustavalmennus, avoin

  • Kohderyhmä: Valmennus on tarkoitettu kaikille ravintoloissa ja hotelleissa TEHO-taustajärjestelmää käyttäville henkilöille. Valmennus on tarkoitettu toimipaikoille, joissa on jo TEHO-taustajärjestelmä käytössä.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Valmennuksen tavoitteena on tutustuttaa ja perehdyttää ravintoloissa ja hotelleissa järjestelmää käyttävät henkilöt TEHO-järjestelmään, jotta he osaavat ottaa järjestelmän käytön osaksi omaa arkipäiväänsä sujuvasti ja mutkattomasti. Valmennus perehdyttää osallistujat järjestelmän käyttöön sekä antaa osallistujille mukaansa materiaaleja, joita he voivat jatkossa hyödyntää järjestelmää käyttäessään.

Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle? 

Saat valmiudet TEHO-taustajärjestelmän käyttöön. Osaat valmennuspäivien jälkeen hyödyntää järjestelmästä tuotettuja materiaaleja osana omaa päivittäistä tekemistäsi.  

Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle? 

Valmennuksessa opiskellaan keskeiset TEHO-taustajärjestelmän toiminnallisuudet ja saadaan varmuutta niiden käyttöön liiketoiminnassa. Osallistujat sisäistävät järjestelmän keskeisimmät toiminnallisuudet.

Valmennuksen sisältö? 

Valmennuksessa käydään läpi TEHO-taustajärjestelmän keskeisimmät toiminnallisuudet, kuten varastotoiminnot ja inventaario.

Ajankohdat

Ryhmä 3: 27.-28.4.2021 Ilmoittautuminen 29.3.2021 mennessä.

Ryhmä 4: 11.-12.5.2021 Ilmoittautuminen 12.4.2021 mennessä.

Ryhmä 5: 2.-3.6.2021 Ilmoittautuminen 3.5.2021 mennessä.

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 27.04.2021
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
Konsepti-, tuote- ja järjestelmävalmennukset
TEHO
Verkkokoulutus

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Sanna Järvenpää
valmentaja, projektipäällikkö
010 7682 913
Lisätietoja