EtusivuValmennuksetRuokatorikonsepti

Ruokatorikonsepti

  • Kohderyhmä: Ruokatorin työntekijät.
  • Kesto: 15-60 minuuttia riippuen opiskeltavista osakonsepteista.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Ruokatorikonsepti-verkkokoulutus sisältää Ruokatorin eri osakonseptit, tietoa esillepanoista ja valikoimista sekä vinkkejä aktiiviseen myyntityöhön ja maistattamiseen.

Kohderyhmänä ovat kaikki Ruokatorilla työskentelevät henkilöt, niin vakituiset työntekijät kuin tauottajat ja extra-työntekijät.

Tavoitteena on, että Ruokatorikonsepti-verkkokoulutuksen suoritettuasi

  • Tunnistat, mikä merkitys hyvin hoidetulla Ruokatorilla on koko myymälälle.
  • Tunnistat eri osakonseptit, hahmotat esillepanoja rakentaessasi erilaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja huomioiden esimerkiksi alku- ja loppuviikon valikoimat ja menekin.
  • Osaat arvioida aktiivisen myyntityön merkityksen niin asiakkaan kuin kannattavuudenkin näkökulmasta.

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
Perehdytysvalmennukset
ruokatori
Verkkokoulutus

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, projektipäällikkö
010 768 6003
Lisätietoja