EtusivuValmennuksetRuokatori: esimiesten ja vastuumyyjien verkkokoulutus

Ruokatori: esimiesten ja vastuumyyjien verkkokoulutus

  • Kohderyhmä: Prisman PT-päälliköt ja Prisma-johtajat, S-marketin market- ja ryhmäpäälliköt, osuuskaupan konttorin asiantuntijat ja Ruokatorin vastuumyyjät.
  • Kesto: 45-60 min.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Koulutus sisältää kolme moduulia:

1. RUOKATORIN JOHTAMINEN

Sisältö: Tässä moduulissa tutustut uuden Ruokatori-konseptin tärkeimpiin oppeihin ja johtamisen käytäntöihin omassa yksikössäsi. Valmennuksessa käydään läpi ihmisten johtamisen perusperiaatteet ja kytketään ne Ruokatorin johtamisen käytänteisiin. Lisäksi syvennytään myös siihen, miksi havainnointi, merkityksellinen palautteenanto ja esimerkillä johtaminen ovat tärkeitä elementtejä onnistuneissa kohtaamisissa ja tavoitteiden saavuttamisessa.

Tavoitteet: Koulutuksen käytyäsi ymmärrät Ruokatorin roolin yksikössänne sekä saat käsityksen siitä, mistä konseptissa on kyse ja osaat kommunikoida sen työntekijöille innostavasti ja kannustavasti. Ymmärrät myös Ruokatorin johtamisen olevan ihmisten johtamista tiedät, miten voit kohdata Ruokatorin työntekijät päivittäin ja osaat auttaa Ruokatorin vastuumyyjää päivittäisessä tavoitteenannossa, saat hyviä vinkkejä Ruokatorin konkreettiseen johtamiseen ja laadun valvontaan sekä opit, mistä löydät lisätietoa ja ohjeita Ruokatorin johtamiseen.

2. ASIAKASPALVELUN JA MYYNNIN JOHTAMINEN RUOKATORILLA

Sisältö: Tässä moduulissa tutustut asiakaspalvelun ja myyntityön merkitykseen Ruokatorilla sekä siihen, miten niitä voidaan seurata ja toteuttaa.

Tavoitteet: Koulutuksen käytyäsi tiedät, mitä hyvä asiakaspalvelutyö Ruokatorilla pitää sisällään ja ymmärrät, että onnistuminen Ruokatorilla ratkaistaan asiakaspalvelutyöllä. Lisäksi tiedät, mitä on suositteleva myynti, mikä merkitys maistattamisella on sekä tiedostat, ettet ole yksin Ruokatorilla, sillä Ruokatori-valmentaja on tukenasi.

3. RUOKATORIN JOHTAMISEN TUKI JA JÄRJESTELMÄT

Sisältö: Tässä moduulissa tutustut Ruokatorin johtamista tukeviin järjestelmiin ja mittareihin.

Tavoitteet: Koulutuksen tavoitteena on ymmärryttää, mitkä ovat Laadun kolmiloikka -raporteista seurattavat Ruokatorin mittarit sekä selkiyttää, mitä hyötyjä jatkuvalla profiloinnilla ja ajantasaisella allokoinnilla on. Koulutuksen käytyäsi tunnistat, mistä elementeistä työtuntiohjaus muodostuu ja miten työnohjausta hyödynnetään arjen johtamisessa. Lisäksi tiedät, mikä on kannattavuuslaskuri ja miten sitä käytetään.

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
esimiestyö
ruokatori
Verkkokoulutus

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, projektipäällikkö
010 768 6003
Lisätietoja