EtusivuValmennuksetRavintolatyöntekijöiden turvallisuus -verkkokoulutus

Ravintolatyöntekijöiden turvallisuus -verkkokoulutus

  • Kohderyhmä: Valmennus on suunnattu kaikille S-ryhmän ravintoloiden työntekijöille.
  • Kesto: noin 40 min.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Edistä työturvallisuutta ja ennaltaehkäise turvallisuusriskejä tällä tehokkaalla verkkokoulutuksella.

 

Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle

 Koulutuksen tavoitteena on oppia

  • tunnistamaan työhön ja työympäristöön kohdistuvia turvallisuusriskejä.
  • ennaltaehkäisemään vaaratilanteiden syntymistä.
  • toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti erilaisissa yllättävissä hätätilanteissa.

 

Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle

 Turvallisuuskoulutuksen avulla edistetään työturvallisuutta ja ennaltaehkäistään turvallisuusriskejä. Ensiaputaitoinen, paloturvallisuutta tunteva ja uhkatilanteisiin varautunut henkilökunta tekee työpaikasta turvallisemman sekä omille työntekijöille että asiakkaille.

 

Valmennuksen sisältö

 Koulutuksessa käydään läpi seuraavat osa-alueet:

  • Ravintolatyöntekijöiden turvallisuus
  • Työturvallisuus ja ergonomia
  • Tietoturva

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: Koulutukseen ilmoittaudutaan PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään suoraan sähköpostitse (jollas.instituutti@sok.fi).
Perehdytysvalmennukset
Verkkokoulutus

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Piia Pippuri
osaamisen kehittäjä, valmentaja, graafikko
010 768 2970
Lisätietoja