EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Uusille Hevi-valmentajille perusvalmennus 2022

Market-Akatemia / Uusille Hevi-valmentajille perusvalmennus 2022

  • Kohderyhmä: Kaikkien alueosuuskauppojen uudet tai kertausta tarvitsevat SALE-, S-Market ja PRISMA -ketjujen Hevi-valmentajat.
  • Kesto: 1 päivä
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian jatkuvan parantamisen hengessä Hevi-valmentajille järjestetään yksi valmennuspäivä kaksi kertaa vuodessa, yksi keväällä ja yksi syksyllä. Syksyllä on tarjolla uusille Hevi-valmentajille perusvalmennus samoin kuin Hevi-valmentajien jatkovalmennus.   

Uudet Hevi-valmentajat voivat osallistua halutessaan ensin Hevi-valmentajan perusteet -valmennukseen ja sen jälkeen jatkovalmennukseen.   

Valmennuksen tavoite ja sisältö: 

Valmennuksen tavoitteena on perehdyttää uudet tai kertausta tarvitsevat Hevi-valmentajat konseptin mukaiseen Hevi-valmentajan rooliin ja kehittää heidän valmentajaosaamistaan. Hevi-valmentaja tukee myymälää hevin kehittämismahdollisuuksien tunnistamisessa, sparraa myymälöitä laadukkaan ja konseptinmukaisen hevin toteuttamisessa, valmentaa myymälän henkilökuntaa hevissä työskentelyyn sekä auttaa myymälää voittamaan pääkilpailijansa ja saavuttamaan Suomen paras hevi -tavoitteen. 

Valmennuksen tarkat tiedot

Seuraava toteutus vuoden 2022 puolella.

  • Aika: 06.10.2022
  • Valmennusjaksot:
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle tai marketakatemia@sok.fi.
  • Lisätiedot: Huom! Suunnitellut lähitoteutukset järjestetään koronatilanne sekä rajoitukset huomioiden. Mahdolliset muutokset toteutustapaan harkitaan tarvittaessa ja viestitään erikseen. Ryhmäkoko: 8-20 hlöä.
Market-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, projektipäällikkö
010 768 6003
Lisätietoja