EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Ruokatori-valmentajien jatkovalmennus syksy 2022

Market-Akatemia / Ruokatori-valmentajien jatkovalmennus syksy 2022

  • Kohderyhmä: Valmennukset on tarkoitettu kaikille ruokatorivalmentajille koskien S-Market-, Prisma-, ja Food Market Herkku -ketjuja.
  • Kesto: Klo 9.00-16.00
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian puitteissa Ruokatori-valmentajille järjestetään yksi valmennuspäivä kaksi kertaa vuodessa, yksi keväällä ja yksi syksyllä. Syksyllä tarjolla on yksi jatkovalmennus sekä yksi perusvalmennus uusille Ruokatori-valmentajille.  

Valmennuksen tavoite ja sisältö: 

Valmennuksen tavoitteena on tukea ja auttaa Ruokatori-valmentajia onnistumaan roolissaan omalla vastuualueellaanSyksyn valmennuspäivässä pääteemoina on myynnillisyys ja tuloksellisuus. Valmennuspäivän aikana käydään läpi parhaita käytänteitä ja malleja sekä työkaluja myynnillisyyden ja tuloksellisuuden varmistamiseksiLisäksi tarkastelemme kaupallista katsausta sekä näkymää konseptin kehittämiseen. L3L osalta tarkastellaan, että miltä näyttää juuri nyt? Ja mihin tekijöihin tulee jatkossa erityisesti kiinnittää huomiota kaupallisuuden näkökulmasta. Valmennuksessa jaetaan myös arjen tilanteiden parhaita käytänteitä Ruokatori-valmentajien kesken.  

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 25.10.2022
  • Valmennusjaksot:
    14.10. Helsinki
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle tai marketakatemia@sok.fi.
  • Lisätiedot: Huom! Suunnitellut lähitoteutukset järjestetään koronatilanne sekä rajoitukset huomioiden. Mahdolliset muutokset toteutustapaan harkitaan tarvittaessa ja viestitään erikseen. Ryhmäkoko 12-40 hlöä. 
market
Market-Akatemia
marketakatemia
ruokatori
ruokatorivalmentaja

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, projektipäällikkö
010 768 6003
Lisätietoja