EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Prisma-johtotiimien valmennus 2021

Market-Akatemia / Prisma-johtotiimien valmennus 2021

 • Kohderyhmä: Valmennuspäivät on tarkoitettu kaikkien alueosuuskauppojen Prismojen johtotiimeille (mm. prismajohtajat, PT-, KT- ja palvelupäälliköt).
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian puitteissa PRISMA-johtotiimeille järjestetään tänä vuonna yhteensä neljä valmennuspäivää, keväällä 2 x 1 päivää ja syksyllä 1 x 2 päivän valmennus. Market-Akatemian vuoden teemat Laadun Kolmiloikka, tavoitteellinen myynnin johtaminen ja uudistuvat liikeideat ja konseptit tulevat näkymään ajankohtaisissa valmennuksissa.  

Valmennusten tavoitteena on varmistaa jatkuvan parantamisen ja päivittäisjohtamisen kautta myynnin ja asiakaskokemuksen laadukas johtaminen liikeidean ja konseptien mukaisesti. Kevään valmennuspäivissä keskitytään vahvasti kilpailustrategian edistämiseen ja varmistamiseen yhteisesti sovittujen mallien ja johtamiskäytänteiden sekä parhaiden käytänteiden kautta. Tätä lähestytään mm. myynnillisyyden, hyllyhuollon, eli fiksauksen ja työtuntiohjauksen kautta. Lisäksi valmennuspäivissä käydään läpi kolmiloikan tilannekuvaa – Miltä näyttää juuri nyt? Jaksojen välillä on omatoimista työskentelyä orientoivan välitehtävän parissa.  

HUOM! Suosittelemme osallistumaan valmennukseen oman johtotiimin kesken yhden Teams-yhteyden kautta. Toki mikäli teillä on mahdollisuus varmistaa väljä, turvavälein oleva tila. Teams-linkin saat erikseen sähköpostitse. 

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Aika: 22.04.2021
 • Valmennusjaksot:
  Kevään valmennus toteutetaan yhdessä ryhmässä, virtuaalisesti Teamsin kautta:
  1. jakso: 22.4. klo 9-14
  2. jakso: 5.5. klo 9-14
 • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
 • Lisätiedot: Ryhmäkoko 50-300 hlöä. Lisätietoja saat tarvittaessa marketakatemia@sok.fi.
market
Market-Akatemia
marketakatemia
Prisma

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, ammatillinen opettaja
010 768 6003
Lisätietoja