EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Prisma-johtotiimien valmennus 2021

Market-Akatemia / Prisma-johtotiimien valmennus 2021

 • Kohderyhmä: Valmennuspäivät on tarkoitettu kaikkien alueosuuskauppojen Prismojen johtotiimeille (mm. Prisma-johtajat, PT-, KT- ja palvelupäälliköt).
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian puitteissa Prisma-johtotiimeille järjestetään tänä vuonna yhteensä neljä valmennuspäivää, keväällä 2 x 1 päivää ja syksyllä 1 x 2 päivän valmennus. Market-Akatemian vuoden teemat Laadun Kolmiloikka, tavoitteellinen myynnin johtaminen ja uudistuvat liikeideat ja konseptit tulevat näkymään ajankohtaisissa valmennuksissa.  

 

Muista myös laittaa kalenteriisi teemalliset Teamsit 7.9. ja 24.11. klo 12-13.

 

Valmennuksen tavoite ja sisältö:  

Valmennusten ja Teema-Teamsien tavoitteena on varmistaa marketkaupan kilpailustrategian toimeenpanoa sekä tukea jatkuvan parantamisen ja päivittäisjohtamisen kautta myynnin ja asiakaskokemuksen laadukasta johtamista liikeidean ja konseptien mukaisesti. Syksyn Teema-Teamseissä ja valmennuspäivissä keskitytään vahvasti kilpailustrategian edistämiseen ja varmistamiseen yhteisesti sovittujen mallien ja johtamiskäytänteiden sekä parhaiden käytänteiden kautta. Tätä lähestytään mm. Ruoan verkkokaupan kokonaisuuden, KAMU-laitteen ja sen sovelluksien sekä Asiakaspolku 3.0 osalta. L3L osalta mittaamisen kokonaisuus, kuormanpurku ja fiksaaminen ovat pääteemoja. Lisäksi näitä kaikkia syksyn teemoja tulee läpi leikkaamaan Tavoitteellinen myynnin johtaminen. Valmennuksien keskeinen ja tärkeä osa on myös jakaa parhaita käytänteitä, hyviin suorituksiin johtaneita toimintatapoja sekä oppia omista ja kollegan virheistä. Syksyn valmennus koostuu kaikkien johtotiimien yhteisestä päivästä sekä roolikohtaisesta toisesta päivästä.   

 

 

 

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Aika: 05.10.2021
 • Valmennusjaksot:
  Ryhmä 1: 5.–6.10. Pori
  Ryhmä 2: 12.–13.10. Oulu
  Ryhmä 3: 26.–27.10. Helsinki
  Ryhmä 4: 9.–10.11. Kouvola
  Ryhmä 5: 19.–20.10. Teams-toteutus (niille, joille yllä mainitut alueelliset lähivalmennuspäivät eivät onnistu)
 • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle tai marketakatemia@sok.fi.
 • Lisätiedot: Huom! Suunnitellut lähitoteutukset järjestetään koronatilanne sekä rajoitukset huomioiden. Mahdolliset muutokset toteutustapaan harkitaan tarvittaessa ja viestitään erikseen. Ryhmäkoko: Riippuen ryhmästä 50-80 hlöä.
market
Market-Akatemia
marketakatemia
Prisma

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, projektipäällikkö
010 768 6003
Lisätietoja