EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / L3L Laadun Kolmiloikka perusteet valmennus syksy 2021

Market-Akatemia / L3L Laadun Kolmiloikka perusteet valmennus syksy 2021

  • Kohderyhmä: Valmennus on tarkoitettu kaikille uusille tai kertausta kaipaaville myymälän esihenkilöille, päälliköille, vastuuhenkilöille tai myymälästä /marketista vastaaville, avainhenkilöille sekä ryhmäpäälliköille koskien S-marketteja sekä pienmyymälöitä (Sale, Alepa ja ABC-Marketit).
  • Kesto:  ½ päivää.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemiassa yksi vuoden 2021 teemoista on Laadun kolmiloikka ja jatkuva parantaminen: Hienosti alkanut matka jatkuu ja nyt onkin tärkeää, että pidämme kiinni pitkäjänteisesti laadun kriittisistä tekemisistä ja parannamme yhä myymälöiden suorituskykyä. Laadun Kolmiloikka on hyvin tehty perustus. Tässä valmennuksessa käydään läpi Laadun kolmiloikan perusteet – ideologia, tavoitteet ja työkalut.  

 

Valmennuksen tavoite ja sisältö:  

Tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen osallistuja tietää Laadun kolmiloikan keskeisen sisällön ja tunnistaa tarpeet oman osaamisen kehittämiselle Laadun kolmiloikan näkökulmasta. Valmennuksessa käydään läpi, mistä Laadun kolmiloikassa on kyse ja mitä sillä tavoitellaan. Päivässä käydään läpi Laadun kolmiloikan keskeiset työkalut ja niiden hyödyntäminen toimipaikan arjessa. 

 

 

 

 

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 04.11.2021
  • Valmennusjaksot:
    4.11.2021 klo 8.30-12.00, Teams
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle tai marketakatemia@sok.fi.
  • Lisätiedot: Ryhmäkoko 15-50 hlöä.
kolmiloikka
l3l
market
Market-Akatemia
marketakatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, projektipäällikkö
010 768 6003
Lisätietoja