EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Kalamestari valmennusohjelma 2021

Market-Akatemia / Kalamestari valmennusohjelma 2021

  • Kohderyhmä: Palvelutiskien ja ruokatorien kokeneille työntekijöille sekä vastaaville, joilla on jo hyvä kalan tuoteryhmäosaaminen.  
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian puitteissa järjestetään palvelutiskien ja ruokatorien kokeneille työntekijöille ja vastaaville Kalamestari -valmennusohjelma. Kalamestarivalmennus antaa inspiraatiota ja eväitä työhön! Sekä palvelutiskien, että ruokatorien kalamyyjien ammattitaitoa vahvistava valmennus parantaa palvelumyynnin tuloksellisuutta ja antaa uusia näkökulmia arjen tuoteryhmän hoitoon. Valmennuksessa syvennytään mm. tuoteryhmän valikoimaan, kalan käsittelyyn ja valmistukseen, vastuullisuuteen, tulokselliseen toimintaan sekä perehdyttämiseen, jotta varmistetaan taidot ohjata tiimiä parempaan tuoteryhmätyöskentelyyn. 

 

Lisäksi valmennusohjelmaan kuuluu kaksi verkkokoulutusta:  

  1. Työyhteisötaitojen verkkokoulutus 
  1. Onnistu loistavasti nuoren perehdyttämisessä 

 

Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle:  

Valmennuksen jälkeen opiskelija osaa soveltaa oppimaansa käytännön palvelutiskityössään. Opiskelija osaa käsitellä, valmistaa ja myydä palvelutiskeillä myytäviä kaloja ja äyriäisiä kannattavasti ja asiakaslähtöisesti. Hän osaa kehittää omaa tuotetietouttaan, palvelutiskin kalatuoteryhmää sekä henkilöstön osaamista. 

 

Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle  

Valmennus hyödyttää opiskelijan lisäksi myös työyhteisöä ja asiakkaita, kun opiskelija tuo oppimiaan uusia asioita ja omia oivalluksiaan käytäntöön. Opiskelija saa valmiudet toimia asiakaslähtöisesti vahvana kalan tuoteryhmän osaajana ja kehittää palvelutiskin toimintoja sekä perehdyttää henkilöstöä kalankäsittelyssä, valmistuksessa ja tuotetietoudessa. Asiakkaat saavat palvelutiskillä asioidessaan ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua. 

 

Valmennuksen sisältö 

Keskeisinä valmennusteemoina ovat 

  • Kalavalikoima, -käsittely, -valmistus 
  • Vastuullisuus 
  • Tuloksellinen toiminta 
  • Kalatuoteryhmään perehdyttäminen 

 

Oppimisprosessi toteutetaan monimuotoisesti Jollas-lähijaksoilla suoritettavan lähiopiskelun, verkko-opiskelun, ammattikirjallisuuden sekä henkilökohtaiseen kehittymiseen ja toimipaikan toiminnan kehittämiseen tähtäävien oppimistehtävien sekä työssäoppimisen yhdistelmänä. Lähivalmennuspäivät sisältävät keittiössä tapahtuvaa kalojen ja äyriäisten käsittelyä, valmistusta sekä tutustumisvierailun alan toimijoiden tiloissa tai työympäristössä.   Omaa osaamista osoitetaan testillä verkossa ja omalla työpaikalla valmennuksen lopussa. 

 

 

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 08.06.2021
  • Valmennusjaksot:
    1. jakso: 8.-10.6.2021
    2. jakso: 17.-19.8.2021
    3. jakso: 28.-30.9.2021
    4. jakso: 16.-18.11.2021
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
  • Lisätiedot: Ilmoittautuminen PeCussa mahdollisimman pian, viimeistään huhtikuun aikana, jotta voimme varmistaa valmennuksen toteutumisen. Ryhmäkoko: 10-20 henkilöä.
kalamestari
market
Market-Akatemia
marketakatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, ammatillinen opettaja
010 768 6003
Lisätietoja