EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Hevi-valmentajien jatkovalmennus 2021

Market-Akatemia / Hevi-valmentajien jatkovalmennus 2021

  • Kohderyhmä: kaikkien alueosuuskauppojen SALE-, S-Market ja PRISMA -ketjujen HeVi-valmentajat.
  • Kesto: Klo 9.00-15.00, virtuaalisesti Teamsissa.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian jatkuvan parantamisen hengessä Hevi-valmentajille järjestetään yksi valmennuspäivä kaksi kertaa vuodessa, yksi keväällä ja yksi syksyllä. 

Uudet Hevi-valmentajat voivat osallistua jo nyt keväänkin valmennukseen, mutta sen lisäksi heille on tulossa Hevi-valmentajan perusteet -valmennus syksylle – jääthän kuulolle!  

 

Valmennuksessa Hevi-valmentajat pääsevät verestämään oppejaan ja lisäämään valmiuksiaan toimia valmentajan roolissa. Valmennuksessa tutustutaan Hevin ajankohtaisiin asioihin ja annetaan Hevi-valmentajille neuvoja kaupallisuuden parantamiseen. L3L osalta katsastetaan, miltä näyttää juuri nyt? Ja miten pärjätään tulevassa kesäkaupassa.  

 

Kevään valmennuspäivä toteutetaan tiistaina 20.4.2021 klo 9-15 virtuaalisesti, Teamsilla.

 
Tervetuloa!  

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 20.04.2021
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
  • Lisätiedot: Ilmoittautumiset PeCun kautta viimeistään kuukautta ennen valmennuksen ajankohtaa, jotta voimme varmistaa valmennuksen toteutumisen. Ryhmäkoko 12-40 hlöä.
hevi
market
Market-Akatemia
marketakatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, ammatillinen opettaja
010 768 6003
Lisätietoja