EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Hevi-valmentajien jatkovalmennus syksy 2021

Market-Akatemia / Hevi-valmentajien jatkovalmennus syksy 2021

  • Kohderyhmä: Kaikkien alueosuuskauppojen Sale-, S-Market ja PRISMA -ketjujen Hevi-valmentajat. 
  • Kesto: 1 pv: lähivalmennus pk-seudulla (tarkentuu).
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian jatkuvan parantamisen hengessä Hevi-valmentajille järjestetään yksi valmennuspäivä kaksi kertaa vuodessa, yksi keväällä ja yksi syksyllä. Syksyllä on tarjolla valmentajien jatkovalmennus, mutta myös uusille Hevi-valmentajille perusvalmennus.  

Uudet Hevi-valmentajat voivat osallistua halutessaan ensin Hevi-valmentajan perusteet -valmennukseen ja sen jälkeen jatkovalmennukseen.   

 

Valmennuksen tavoite ja sisältö: 

Valmennuksen tavoitteena on tukea ja auttaa Hevi-valmentajia onnistumaan roolissaan omalla vastuualueellaan. Syksyn valmennuspäivässä pääteemoina on myynnillisyys ja tuloksellisuus. Myynnillisyyteen pureudutaan mm. Herätemyynnin osalta ja tuloksellisuuteen hävikkimyynnin kautta. Valmennuspäivän aikana käydään läpi parhaita käytänteitä ja malleja sekä työkaluja myynnillisyyden ja tuloksellisuuden varmistamiseksi. Lisäksi tarkastelemme kaupallista katsausta sekä näkymää konseptin kehittämiseen. L3L osalta tarkastellaan, että miltä näyttää juuri nyt? Ja mihin tekijöihin tulee jatkossa erityisesti kiinnittää huomiota kaupallisuuden näkökulmasta. Valmennuksessa jaetaan myös arjen tilanteiden parhaita käytänteitä Hevi-valmentajien kesken. 

 

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 07.10.2021
  • Valmennusjaksot:
    7.10. klo 9-16
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle tai marketakatemia@sok.fi.
  • Lisätiedot: Huom! Suunnitellut lähitoteutukset järjestetään koronatilanne sekä rajoitukset huomioiden. Mahdolliset muutokset toteutustapaan harkitaan tarvittaessa ja viestitään erikseen. Ryhmäkoko 12-40 hlöä.
hevi
market
Market-Akatemia
marketakatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, projektipäällikkö
010 768 6003
Lisätietoja