EtusivuValmennuksetLiiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

 • Kohderyhmä: Kaupan esimiehille suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on useamman vuoden työkokemus esimiestehtävistä tai vastaavista vastuullisista tehtävistä. Tutkinnon suorittaminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä esimiestehtävissä. Suositeltava pohjakoulutus on esimerkiksi esimiesten perusvalmennus tai muu kaupallinen peruskoulutus. Koulutuksessa käsitellään asioita työryhmän esimiehen (tyypillisesti myymäläpäällikön) näkökulmasta. Tutkinto suoritetaan oppisopimuksena.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Kaupan esimiehille suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on useamman vuoden työkokemus esimiestehtävistä tai vastaavista vastuullisista tehtävistä.Tutkinnon suorittaminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä esimiestehtävissä. Tutkinto suoritetaan oppisopimuskoulutuksena. 

 

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena 

Oppisopimuskoulutus on työelämäpainotteinen ja ketterä tapa hankkia tutkinto. Oppisopimuskoulutus on työpaikalla tapahtuvaa oppimista, jota tarvittaessa täydennetään oppilaitoksen järjestämillä lähijaksoilla tai virtuaaliympäristössä tapahtuvalla opiskelullaTyöpaikalla opiskelijaa ohjaa tehtävään nimetty työpaikkaohjaaja. Oppisopimus edellyttää työsopimusta ja työtunteja pitää olla vähintään 25h/viikko. 

 

Oppisopimusrahoituksen saaminen edellyttää:
 • Vähintään 25 h / vko työaikaa

 • Esimies/työpaikkaohjaaja osallistuu orientaatiopäivään tutustuakseen tutkinnon ja opintojen kulkuun sekä omaan rooliinsa työpaikkaohjaajana.

 • Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) laatimista yhteistyössä opiskelijan, työnantajan ja koulutuksen järjestäjän kanssa ennen opiskelun alkamista

 

Tavoitteet ja hyödyt 

Tutkinnon aikana opiskelija vahvistaa kykyjään toimia kaupan alan esimiestehtävissä entistä tuloksellisemmin. Opiskelija asettaa henkilökohtaiset tavoitteet, kehittää osaamistaan niiden mukaisesti ja seuraa aktiivisesti tavoitteiden saavuttamista. Valmennukseen osallistuvan työntekijän kehittyminen hyödyttää koko työyhteisöä, kun hän tuo oppimiaan uusia asioita ja omia oivalluksiaan käytäntöön. Valmennettavalla on valmiudet tunnistaa toimintaympäristön muutostarpeet, kehittää toimintoja ja tukea henkilöstöä muutoksessa.

Valmennuksen sisältö                                                                     

Kaupan esimiehille suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja valinnaisista tutkinnon osista, joista valitaan kaksi: 

 • Vastuualueen toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp., pakollinen)  
 • Ryhmän esimiehenä toimiminen (60 osp.) 
 • Yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen (60 osp.) 
 • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp.)

 

Koulutuksen kustannukset 

Koulutus ja lähipäivät ovat toistaiseksi maksuttomia oppisopimuksella opiskelevalle opiskelijalle. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Valmennusjaksot:
  Maaliskuu 2021
  Huhtikuu 2021
 • Ilmoittautuminen: Alkaviin koulutuksiin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti PeCu:ssa. Hakeutumisen ja lisätietojen osalta voit myös ottaa yhteyttä Jollas Instituuttiin puh. 010 7682900 tai sähköpostiosoitteeseen jollas@jollasinstituutti.fi.
ammattitutkinto
erikoisammattitutkinto
KEAT
liiketoiminta
Tutkintokoulutukset

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Pirjo Peltomaa
valmentaja, ammatillinen opettaja
010 76 82968
Lisätietoja