Laadun Kolmiloikan Food Market Herkun työpajavalmennukset 2019 saavat nyt jatkoa 3. jaksolla keväällä 2020. Kohderyhmänä ovat ryhmäpäälliköt, Food Market managerit, myynti- ja osastopäälliköt sekä tilausvastaavat tai muut avainhenkilöt.
Kenelle?
Valmennus on tarkoitettu etenkin Food Market Herkun managereille ja osastopäälliköille (myös ryhmäpäälliköt, myyntipäälliköt, tilausvastaavat tai muut avainhenkilöt ovat tervetulleita).
Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle?
Valmennuksessa saat ketjun ajankohtaiset asiat tietoosi ja saat vinkkejä siitä, kuinka voit toteuttaa Food Market Herkun laadun kolmiloikkaa, FMH-konseptia ja palvelua omassa työarjessasi.
Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle?
Työryhmät luovat yhdessä tavoitteita kuluvalle vuodelle, siitä kuinka he voivat parantaa asiakkaan kokemaa laatua.
Valmennuksen sisältö?
Valmennuksen sisältö täsmentyy alkuvuodesta. Valmennukset ovat koostuneet mm. seuraavista osioista:
- Laadun johtaminen ja toiminnan jatkuva parantaminen
- Johtamisen ja myymälätyön parhaiden käytäntöjen jakaminen ja juurruttaminen osaksi arkea.