EtusivuValmennuksetKesä ihan pihalla

Kesä ihan pihalla

  • Kohderyhmä: Ne S-marketin, Salen, Prisman ja ABC:n myyjät, joiden toimipaikoissa otetaan käyttöön uusi Kesäpihakonsepti.
  • Kesto: Koulutus sisältää Teams-tallenteen, jonka kesto on 56 minuuttia. Koko materiaalin opiskeluun (sis. Teams-tallenne) kannattaa varata aikaa noin 1,5 tuntia.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Kesä ihan pihalla -verkkokoulutus on avattu uuden Kesäpihakonseptin tueksi PeCuun 

 

Huomio uusien Kesäpihojen (kevään 2020 pop up -toteutukset) viherpeukalot! Myyjien tueksi PeCuun on nyt avattu maksuton koulutusmateriaali, jonka voi halutessaan käydä opiskelemassa kellonaikaan tai paikkaan katsomatta. Materiaalista löytyy myös Teams-tallenne, jossa taustoitetaan ja käydään läpi uutta konseptia.

 

Koulutuksessa tutustutaan uuden konseptin valikoimaan. Saat vinkkejä esim. kasvupaikoista, käytöstä, hoito-ohjeista sekä käyttöyhteyksistä. ​Koulutuksen loppuosaan on koottu myyntivinkkejä sekä lopputentti, jossa pääset testaamaan, miten hyvin koulutuksen sisältö on jäänyt mieleen. Moduulista löytyy myös palautelomake, johon opiskelijoiden toivotaan jättävän risuja ja ruusuja, jotta materiaalia voidaan kehittää aina vaan paremmaksi!

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti.
alepa
Perehdytysvalmennukset
Prisma
sale
smarket
Verkkokoulutus

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Klaus Välimäki
valmentaja
010 768 2967
Lisätietoja