EtusivuValmennuksetKeittiömestarivalmennus

Keittiömestarivalmennus

 • Kohderyhmä: Keittiön tuotantotoiminnasta vastaaville henkilöille tai lähitulevaisuudessa tuotantotoiminnasta vastuun ottaville jo esimiesasemassa työskenteleville henkilöille.
 • Kesto: 4 lähijaksoa = 12 lähiopetuspäivää​
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Keittiömestarivalmennus antaa lisämaustetta työhön! Sekä aloittelevien että kokeneempien vuoropäälliköiden ja keittiömestareiden ammattitaitoa vahvistava valmennus parantaa keittiötyöskentelyn tuloksellisuutta ja antaa uusia näkökulmia arjen haasteisiin. Valmennuksessa syvennytään mm. keittiön tuloksen muodostumiseen, vuorovaikutus- ja viestintätaitoihin sekä varmistetaan taidot luotsata tiimi haluttuun suuntaan.

 

Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle?

Valmennuksen jälkeen opiskelija osaa soveltaa oppimaansa käytännön keittiöesimiestyössään.

 • Hän osaa ottaa käytäntöön uusia työkaluja keittiön valmentavaan esimiestyöhönsä ja keittiön tehokkaan tuotantoprosessin johtamiseen.
 • Hän osaa arvioida omaa tärkeää rooliansa ja vastuutansa toimipaikan laadukkaana tuloksentekijänä.

Opiskelija saa pelivälineitä keittiön laadukkaaseen ja tulokselliseen johtamiseen. Opiskelija myös kehittää itseään esimiehenä sekä saa uusia työkaluja johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen.

 

Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle?

Valmennus auttaa kehittämään toimipaikan tulosta ja laatua. Lisäksi valmennuksen avulla kehitetään työyhteisön viestintää, osaamista ja työtyytyväisyyttä.

 

Valmennuksen sisältö?

Valmennuksen keskeisiä teemoja ovat:

 • Työryhmän johtaminen
 • Laadun varmistaminen
 • Tuloksellinen toiminta
 • Esimiehenä kehittyminen.

 

Oppimisprosessi toteutetaan monimuotoisesti Jollas-lähijaksoilla suoritettavan lähiopiskelun, verkko-opiskelun, ammattikirjallisuuden sekä henkilökohtaiseen kehittymiseen ja toimipaikan toiminnan kehittämiseen tähtäävien oppimistehtävien yhdistelmänä. Omaa kokonaiskehittymistä osoitetaan kehittämistyössä, joka esitellään päätösjaksolla.

Valmennuksesta sanottua

"Ryhmätyöt olivat haastavia ja mielenkiintoisia. Parannettavaa itsellä vielä on! TES-koulutus oli loistava!"
"Tiiviissä jaksossa oli todella paljon tietoa! Uutta oppia tuli taas todella paljon."
"Paljon tärkeää asiaa mielenkiintoisella tavalla esitettynä. Oivallus keittiön merkityksestä suosittelevassa myynnissä. TES- ja DW-opeista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Huippu jakso!"

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Aika: 05.04.2022
 • Valmennusjaksot:
  1. jakso: 5.-7.4.2022
  2. jakso: 9.-11.5.2022
  3. jakso: 14.-16.6.2022
  4. jakso: 23.-25.8.2022
 • Ilmoittautuminen: Valmennukseen ilmoittaudutaan PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään suoraan sähköpostitse (jollas.instituutti@sok.fi).
esimiehet
Esimies- ja asiantuntijatyön kehittäminen

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, projektipäällikkö
010 768 6003
Lisätietoja