Keittiömestarivalmennus antaa lisämaustetta työhön! Sekä aloittelevien että kokeneempien vuoropäälliköiden ja keittiömestareiden ammattitaitoa vahvistava valmennus parantaa keittiötyöskentelyn tuloksellisuutta ja antaa uusia näkökulmia arjen haasteisiin. Valmennuksessa syvennytään mm. keittiön tuloksen muodostumiseen, vuorovaikutus- ja viestintätaitoihin sekä varmistetaan taidot luotsata tiimi haluttuun suuntaan.
Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle?
Valmennuksen jälkeen opiskelija osaa soveltaa oppimaansa käytännön keittiöesimiestyössään.
- Hän osaa ottaa käytäntöön uusia työkaluja keittiön valmentavaan esimiestyöhönsä ja keittiön tehokkaan tuotantoprosessin johtamiseen.
- Hän osaa arvioida omaa tärkeää rooliansa ja vastuutansa toimipaikan laadukkaana tuloksentekijänä.
Opiskelija saa pelivälineitä keittiön laadukkaaseen ja tulokselliseen johtamiseen. Opiskelija myös kehittää itseään esimiehenä sekä saa uusia työkaluja johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen.
Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle?
Valmennus auttaa kehittämään toimipaikan tulosta ja laatua. Lisäksi valmennuksen avulla kehitetään työyhteisön viestintää, osaamista ja työtyytyväisyyttä.
Valmennuksen sisältö?
Valmennuksen keskeisiä teemoja ovat:
- Työryhmän johtaminen
- Laadun varmistaminen
- Tuloksellinen toiminta
- Esimiehenä kehittyminen.
Oppimisprosessi toteutetaan monimuotoisesti Jollas-lähijaksoilla suoritettavan lähiopiskelun, verkko-opiskelun, ammattikirjallisuuden sekä henkilökohtaiseen kehittymiseen ja toimipaikan toiminnan kehittämiseen tähtäävien oppimistehtävien yhdistelmänä. Omaa kokonaiskehittymistä osoitetaan kehittämistyössä, joka esitellään päätösjaksolla.