EtusivuValmennuksetLähijohtamisen perusvalmennus

Lähijohtamisen perusvalmennus

  • Kohderyhmä: Valmennus on suunnattu liiketoiminnan yksiköiden esimiestehtäviin suuntautuville henkilöille ja aloitteleville esimiehille.
  • Kesto: 3 x 4 päivää.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Esimiesten perusvalmennus on suunniteltu valmentamaan S-ryhmän esimiehiä, jotka rakentavat tulevaisuuden liiketoimintaa. Valmennuksen keskeistä sisältöä ovat oman liiketoiminta-alueen, ketjutoiminnan ja toimipaikan ymmärrys ja tuntemus, asiakaslähtöinen esimiestyö, kannattava toiminta, myymäläprosessit sekä omien esimiesvalmiuksien kehittäminen. Toteutus on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä alueosuuskauppojen kanssa vastaamaan entistä paremmin liiketoiminnan johtamistarpeisiin.

 

 

Valmennuksesta sanottua

"Valmennus oli hyvin suunniteltu. Lähdimme liikkeelle tavoitteista. Sain ajatuksia omaan kehittymiseeni ja siihen, kuinka kehittyä esimiehenä."
"Taas kerran hieno ja avoin ilmapiiri sekä mielenkiintoiset ja työn sekä oppimisen kannalta tärkeät aiheet. Monet asiat näkee omalla työpaikalla uudella tavalla ja ne tulevat toivottavasti hoidettua paremmin."
"Valmennus herätti paljon ajatuksia siitä, miten omaa tekemistä ja osaamista voi kehittää ja millainen itse on esimiehenä. Sain paljon ideoita ja uusia näkemyksiä siihen, miten tuttuja asioita voi tehdä uudella tavalla ja näin kehittää sekä itseä että omaa työympäristöä. Yksiköiden esittelyt olivat hyvä tapa tutustua toisiin paremmin. Niiden avulla oppi paljon uutta eri toimenkuvista sekä tavoista toimia."

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: Valmennukseen ilmoittaudutaan Workdayn Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole Workdayta käytössä, ilmoittautumiset tehdään suoraan sähköpostitse (jollas.instituutti@sok.fi).
emppari
empv
Esimies- ja asiantuntijatyön kehittäminen
Teams