EtusivuValmennuksetAkatemia / Oman kapasiteetin johtaminen -valmennusohjelma

Akatemia / Oman kapasiteetin johtaminen -valmennusohjelma

 • Kohderyhmä: MaRan esimiehet ja päällikkötaso, toimiala- ja hotellinjohtajat, ryhmäpäälliköt, asiantuntijat ja avainhenkilöt.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Oman kapasiteetin johtaminen -valmennusohjelma starttaa kesäkuussa!

Valmennusohjelman tavoite ja sisältö: Tässä ajassa omien voimavarojen tunnistaminen, varmistaminen ja niistä huolehtiminen on entistä tärkeämpää! Haastamme Sinut ottamaan vastuuta oman kapasiteettisi johtamisesta, sillä ”uusi normaali”, tiukka kilpailutilanne ja toimialan murros vaatii toimeenpanon varmistamista ja menestyksekästä tulosten saavuttamista – venymistä. Tavoitteena on lisätä osallistujan kapasiteettia ja tukea jaksamista niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Kapasiteettitekijät muodostuvat niin psyykkisestä joustavuudesta, palautumisesta, energiasta ja ammattiosaamisesta. Valmennuksen aikana luodaan ja otetaan käyttöön helppoja ja yksinkertaisia hyvinvointia edistäviä toimintatapoja. Tavoittelemme energistä ja hyvinvoivaa tuloksen tekijöiden joukkoa, joka toimii tehokkaasti ja kykenee suoriutumaan hyvällä teholla erilaisissa työn ja johtamisen haasteissa.

 

Valmennus koostuu 4 jaksosta:

 • Minä (arvot, tavoitteet ja valintani)
 • Kestävä muutos (ravinto, fysiikka ja mieli)
 • Psyykkinen kapasiteetti (stressinhallinta, palautuminen ja psykologinen joustavuus)
 • Vuorovaikutus ja ihmissuhteet (oman osaamisen varmistaminen, reflektointi ja matkasuunnitelma)

 

Valmennusohjelmassa sinua haastavat ja sparraavat Onnia Servicen huippuvalmentajat Jari Puranen sekä Katriina Karkulehto.

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Aika: 02.09.2021
 • Valmennusjaksot:
  1. jakso: 2.9.2021
  2. jakso: 28.10.2021
  3. jakso: 14.12.2021
  4. jakso: ajankohta tarkentuu
 • Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
akat
akatemia
esimiehet
MaRa-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Yksityinen: Minna Korja
kehityskonsultti
010 768 2908
Lisätietoja