EtusivuValmennuksetAkatemia / Nordic Business Forum 2021 ja Reflektiopäivä

Akatemia / Nordic Business Forum 2021 ja Reflektiopäivä

  • Kohderyhmä: MaRa toimialajohtajille, hotellinjohtajille ja ryhmäpäälliköille, toimialan avainhenkilöille, asiantuntijoille ja nouseville talenteille.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Akatemian 2021 valmennustarjontaan sisältyvä Nordic Business Forum on Euroopan johtava liike-elämän seminaari, joka tuo yhteen maailman huippujohtajia, vaikuttajia ja julkisuuden henkilöitä.

 

NBF vuodelta 2020 jouduttiin vallitsevan tilanteen vuoksi siirtämään vuoteen 2021 ja teemana on edelleen ajankohtainen Rethinking Business. Sinulla on nyt mahdollisuus kuulla, miten maailman kovimmat ammattilaiset ja huippupuhujat näkevät teeman kehittyvän tulevaisuudessa. Saat tilaisuuden uusien ideoiden ja työkalujen saamiseen, johtajuutesi kehittämiseen, verkostoitumiseen sekä näkemyksesi päivittämiseen.

 

Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle

Nordic Business Forum on Euroopan johtava liike-elämän seminaari, joka tuo yhteen maailman huippujohtajia, vaikuttajia ja julkisuuden henkilöitä. Teemana vuonna 2021 on Rethinking Business. Saat uusia ideoita, työkaluja ja näkemystä johtajuutesi ja itsesi kehittämiseen. Seminaari –tapahtumaan kuuluu olennaisena osana reflektiopäivä, jonka 9-14 työpajassa tavoitteena on varmistaa itse tapahtuman sekä sen sisällön oppien siirtyminen käytäntöön keskustellen ja oppien muilta – samalla meillä on vielä mahdollisuus verkostoitua. Tarjolla tulee myös olemaan tilaisuus päästä syvemmälle NBF-tapahtuman toteutukseen sekä asiakaskokemuksen johtamiseen.

 

Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle

Forumista työntekijät voivat löytää omalle työlleen uusia näkökantoja ja inspiraatiota tekemiseen ja kehittämiseen. Reflektoimalla ja jakamalla ajatuksia ja kokemuksia, Nordic Business Forumista saadut hyödyt jalkautuvat paremmin arjen tekemiseen.

 

 

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 23.09.2021
  • Valmennusjaksot:
    1. jakso: 23.-24.9.2020
    2. jakso: 2.10.2020
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään suoraan sähköpostitse (jollas.instituutti@sok.fi).
  • Lisätiedot: Akatemian tapahtuma käsittää kaksipäiväisen seminaarin 29.-30.9.2021 Helsingin Messukeskuksessa sekä NBF:n toimitusjohtajan Aslak de Silvan vain Akatemialle vetämän orientaation 1. tapahtumapäivän aamuna sekä reflektiopäivän 8.10. klo 9-14 (S-ryhmän hotelli pk-seudulla). Varaa nämä jo kalenteriisi!
akat
akatemia
MaRa-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Yksityinen: Minna Korja
kehityskonsultti
010 768 2908
Lisätietoja