EtusivuValmennuksetAkatemia / Hyvästä Parhaaksi Myyjäksi teemavalmennus

Akatemia / Hyvästä Parhaaksi Myyjäksi teemavalmennus

  • Kohderyhmä: Hyvästä Parhaaksi Myyjäksi teema- ja jatkovalmennus on tarkoitettu KAIKILLE asiakasrajapinnassa oleville, myyjille, palvelu- ja vuoropäälliköt, myyntineuvottelijat. Huom! Myös edellisen vuosina perusvalmennuksen käyneille.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Valmennuksen tavoite ja sisältö: Elämme aikaa, jolloin myynnin eteen tulee tehdä äärimmäisiä ponnisteluja. Tämä onnistuu vain, jos myynnin osaamisemme on toimialan huippua! Tavoitteena on siis oivaltaa, miten myyntityö on muuttunut ja mitä se sinulta uudessa ajassa vaatii tulosten saavuttamiseksi.

 

Akatemian vuoden 2021 teemana on henkilökohtainen vastuunotto, jonka tulee näkyä etenkin myyntityössä. Saat vahvistusta myyntitekniikkaan ja työkaluja oman myyntityösi kehittämiseen. Voitko hyödyntää niitä myös digitaalisessa maailmassa / sosiaalisessa mediassa. Keskitymme roolisi vahvistamiseen, nyt ratkaisee asenne ja rohkeus!

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 01.09.2021
  • Valmennusjaksot:
    1.9.2021
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
akat
akatemia
MaRa-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Niko Vastamäki
valmentaja
010 768 2921
Lisätietoja