EtusivuValmennuksetAkatemia / Hyvästä Parhaaksi Esimieheksi valmennus- ja kasvuohjelma

Akatemia / Hyvästä Parhaaksi Esimieheksi valmennus- ja kasvuohjelma

 • Kohderyhmä: Hyvästä parhaaksi -ohjelman kohderyhmää ovat hotelli- ja ravintolakentän kaikki osasto-, vuoro- ja palvelupäälliköt, jotka eivät vielä ole käyneet valmennusta (edellisinä vuosina). 
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Vaikuttavan valmennusohjelman tavoitteena on vahvistaa ja coachata jokaista omalla polullaan esimiehenä – vakuuttajasta vaikuttajaksi. Vahva ja intensiivinen valmennus keskittyy henkilökohtaiseen kasvuun matkalla Hyvästä Parhaaksi Esimieheksi. Samalla esimies saa toimivia keinoja kasvattaa omia johdettavia entistä parempiin tuloksiin.

 

Akatemia on S-ryhmän majoitus- ja ravitsemistoimialan valmennuskokonaisuus, joka tarjoaa koko henkilökunnalle aina johtoon asti työkaluja ja systematiikkaa omaan kasvuun sekä kehittymiseen. Lisäksi se toimii arvokkaana kollegoiden verkostona kokemusten ja käytäntöjen jakamiseksi.

Akatemia laajentaa asennepääomaa, kasvattaa ihmisiä, auttaa synnyttämään merkityskokemusta ja vahvistaa uutta kulttuuria.

 

Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle

 • Tarjota sinulle mahdollisuus kehittyä esimiehenä vakuuttajasta vaikuttajaksi sekä keskittyä omaan henkilökohtaiseen polkuusi matkalla hyvästä parhaaksi esimieheksi.
 • Saat myös henkilökohtaista coachingia ja jaksojen välillä työskennellään välitehtävien parissa.

 

Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle

Valmennus kehittää esimiestyötä entistä paremmaksi, varmentaen esimiesten oman kasvun ja sitä kautta tuo heille keinon kasvattaa myös omia alaisiaan.

 

Valmennuksen sisältö

Luvassa on vaikuttava valmennusohjelma, joka herättää ajatuksia ja tunteita – menee syvälle omaan itseesi ja tekemisiisi. Samalla ohjelma antaa toimivia välineitä esimiehelle oman kasvun varmistamiseen ja tarjoaa keinoja kasvattaa myös omia johdettaviaan. Matkalla esimiehen henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen ohjaavat mm. Filosofian Akatemian Peter Jung, valmentaja, jonka erityisosaamisalueena on valmentava johtaminen, sisäinen motivaatio, ihmisenä kasvaminen ja matkailu- ja ravitsemisala, Jollas Instituutin Niko Vastamäki sekä Mentoritas Oy:n Maritta Joki, kokenut mentori, valmentaja sekä johtamis- ja henkilöstötyön ammattilainen.

 

Jaksojen teemat

1. jakso Kuka minä olen? Minä yksilönä ja tiimin jäsenenä.

2. jakso Mitä tarvitsen päästäkseni huippusuoritukseen? Minä asioiden ja ihmisten johtajana

3. jakso Miten varmistan pysyvän pohjan omalle kehittymiselleni? Minä esimerkkinä ja ”palvelijana”

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Aika: 22.09.2021
 • Valmennusjaksot:
  1. jakso 22.-23.9.2021
  2. jakso 2.-3.11.2021
  3. jakso 2.-3.2.2022
 • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
akat
akatemia
esimies
kasvuohjelma
MaRa-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Niko Vastamäki
valmentaja
010 768 2921
Lisätietoja