EtusivuValmennuksetAkatemia / Hotellin coachien valmennuspäivä

Akatemia / Hotellin coachien valmennuspäivä

  • Kohderyhmä: Original-, Solo- ja Break hotellien coacheille.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Valmennuksen tavoite ja sisältö

Hotellien coachien valmennuspäivä suunnitellaan yhdessä SOK MaRa-ketjuohjauksen kanssa tavoitteena vahvistaa coachin roolia arjen tekemisessä, onnellistamisessa ja arvojen vaalimisessa sekä antaa valmiuksia omassa hotellissa tapahtuvaan valmentamiseen. Miten oivalluttaa henkilöstöä uudessa ajassa? Henkilökohtaisen vastuunoton ja oman roolin mukaisen rohkean tekemisen tulee näkyä arjessa, osaatko esimerkiksi innostaa, luoda tunnelmaa, tsempata ja myös onnellistaa. Saat samalla coachien yhteistyöverkoston kokemusten ja ideoiden jakamiseen – muistathan hyödyntää sitä!

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 14.09.2021
  • Valmennusjaksot:
    Ryhmä 1: 14.9.2021 (tuoreemmat coachit)
    Ryhmä 2: 15.9.2021 (kokeneemmat coachit)
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
  • Lisätiedot: Vuonna 2021 on tarjolla kaksi lähes identtistä valmennuspäivää, joista voit valita sinulle sopivamman. Ensimmäisen painotus on hieman enemmän tuoreemmille coacheille ja toisessa painotus taas hieman kokeneemmille. Tarvittaessa eli kalenterihaasteiden johdosta voit osallistua toki kumpaan vain.
akat
akatemia
hotelli
MaRa-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Niko Vastamäki
valmentaja
010 768 2921
Lisätietoja