EtusivuS-ryhmän ensimmäinen virtuaalinen rekryinfo keräsi osallistujilta positiivista palautetta
11.2.2021

S-ryhmän ensimmäinen virtuaalinen rekryinfo keräsi osallistujilta positiivista palautetta

Tammikuussa järjestetyn rekrytapahtuman tavoitteena oli tuoda S-ryhmää ja alueosuuskauppoja esiin monipuolisena ja vastuullisena työnantajana ja siten kehittää positiivista työnantajamielikuvaa.

– Halusimme tarjota poikkeusaikaan jotain uutta rekrytointirintamalla, HR:n kehityspäällikkö Minnastina Miettinen kertoo. – Löimme HR-verkoston kanssa viisaat päämme yhteen ja päätimme järjestää S-ryhmän yhteisen virtuaalisen rekrytointi-infon. Osallistujille tämä oli helppo tapa päästä kuulolle suoraan kotisohvalta.

Rekryinfo toteutettiin livestriiminä eli reaaliaikaisena lähetyksenä suoraan S-ryhmän pääkonttorilta Ässäkeskuksesta. Toteutus koostui monipuolisesti erilaisista elementeistä: haastatteluista, videoista, tietovisasta ja esitysmateriaaleista. Lähetyksessä oli esillä myös erilaisia uratarinoita S-ryhmän työntekijöiltä ympäri Suomen. Muun muassa myyjä, somettaja, rekrytointiassistentti ja S-päällikkövalmennettava olivat kertomassa omasta työstään. Lisäksi kuultiin, millaista osuustoiminnallisessa yrityksessä työskentely on.

Jollas Instituutti oli HR-yhteisön tukena sekä suunnittelu- että toteutusvaiheessa. – Digitaalisuus paitsi haastaa meitä uusiin toteutusmuotoihin myös mahdollistaa erilaisia kohtaamisia. Oli ilo saada kesätyönhakijat ja työnantaja samaan lähetykseen, Jollas Instituutin digitaalisten oppimisratkaisujen asiantuntija Arja Kilpeläinen kertoo. – Saatu palaute kannustaa meitä järjestämään ja kehittämään vastaavanlaisia tapahtumia myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Voit käydä katsomassa tapahtuman tallenteen täältä.

Kirjoittaja

Eveliina Korhonen
markkinointiviestinnän asiantuntija, projektipäällikkö