EtusivuJollasValmennuskumppanit

Palvellaksemme alueosuuskauppojen ja S-ryhmän liiketoimintojen kehittämistä entistä tehokkaammilla ja monipuolisemmilla koulutus- ja valmennuspalveluilla toteutimme valmennustalojen laajamittaisen kilpailutuksen talvella 2017. Tiukasta seulasta selvisi lopulta seitsemän yritystä, joiden kanssa laadittiin puitesopimukset.

Kilpailutuksen kautta olemme varmistaneet parhaimmat osaamisen kehittämisen palvelut liiketoimintojen eri tarpeisiin. Kaikilta valmennuskumppaneiltamme on edellytetty näkemyksellisyyttä, luotettavuutta, kilpailukykyistä hintaa, monipuolisuutta ja edistyksellisyyttä. Jollaksen lisäksi työryhmässä olivat mukana edustajat alueosuuskaupoista, SOK:n henkilöstötoiminnoista ja S-ryhmän epäsuorista hankinnoista.

Jollaksen valikoidut valmennuskumppanit

Trainers House

Kaikkia asiakkaitamme yhdistää parempien tulosten tavoittelu. Parempia tuloksia syntyy joko sattumalta, tai tekemällä jotain toisin.

 

Trainer’s House on muutosyhtiö.

Yhdistämme johdon tahdon ja ihmisten arjen niin, että tärkeimmästä tekemisestä tulee totta. Tarjoamme asiakkaillemme intohimoisia ihmisiä, osaamista ja välineitä muutoksen läpivientiin. Työmme tavoitteena on innostuneet ihmiset ja todennettavat tulokset.

Lisätietoja

Balentor

Balentor Oy – Vaikuttavin kehityskumppani.

Balentor on vaikuttava ja tolkullinen kehityskumppani. Yhdistämme  ainutlaatuisella tavalla pehmeän, ihmisiin liittyvän, osaamisen kovaan liiketoimintaosaamiseen ja tuloksiin. Synnytämme oivalluksia, parempaa toimintaa ja mitattuja tuloksia. Me uskomme, että

liiketoiminta kehittyy vain ihmisten kasvun kautta.

Perinteisesti on ajateltu, että henkilöstön tyytyväisyys takaa asiakkaiden tyytyväisyyden ja hyvät liiketoimintatulokset. Tämän oletuksen toimivuudesta ei ole kuitenkaan mitään todellista näyttöä. Joskus nämä asiat ovat jopa kääntäen verrannollisia keskenään. Sen sijaan tutkimukset osoittavat, että  henkilöstön omistautumista kehittämällä aikaansaadaan parempia asiakaskokemuksia ja liiketoimintatuloksia.

Lue lisää, kuinka henkilöstön omistautumista voidaan mitata ja kehittää:

Miksi toiset yritykset menestyvät paremmin, kuin muut?

Millä tekijöillä on suurin vaikuts omistautumiseen?

 

Kulmia Group

Kulmialla on 15 vuoden kokemus tutkimuksesta, konsultoinnista ja valmentamisesta.

Osaamisestamme ovat vuosien varrella ammentaneet joukko omien toimialojensa arvostetuimpia ja johtavia yrityksiä.

Kulmia on täysin erilainen konsulttitalo – meillä on jalat maassa, emmekä pelkää pistää käsiämme saveen. Lähestymme haastettasi kolmesta kulmasta. Tutkimusosaajamme kääntävät katseenne kehittymisen kannalta oleelliseen tietoon. Kokeneet konsulttimme rakentavat strategian konkreettiseksi ja arjessa toimivaksi. Arjessa kiinni olevat ammattitaitoiset valmentajamme varmistavat, että muutos toteutuu aidosti jokaisen tekijän päivittäisessä työssä.

On haasteesi sitten strategian rakentamisessa ja arkeen viemisessä, johtamistaitojen ja esimiestyön parantamisessa tai myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämisessä, niin meiltä löytyy ammattitaito laittaa asiat kuntoon. Olemme valmiit pistämään kädet saven. Ei anneta liikkeen tauota.

Lisätietoja

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutin intohimona on muutos. Olemme kehittäneet suomalaista työn tekemistä 85 vuoden ajan kouluttamalla henkilöstöä ja esimiehiä liike-elämän eri aihealueilla. Yksilöiden osaamisen kehittämisen ja yritysvalmennuksen kautta autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa toimintaympäristön muuttuneiden vaatimusten mukaisiksi.

Toimimme valtakunnallisesti, toimipisteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Oulussa. Markkinointi-instituutti on osa konsernia, johon kuuluu lisäksi Rastor Oy ja Kasvutoimisto Kairos.

Lisätietoja

Muutospiste Oy

Intohimonamme on luoda onnistumisen tunteita arjessa.

Olemme kaksi muutoksen ammattilaista, joiden intohimona on saada ihmiset innostumaan työstään päivästä toiseen. Haluamme saada ihmiset kokemaan onnistumisen tunteita arjessa sekä oivaltamaan, että jatkuva oppiminen ja uudistuminen on menestymisen edellytys. Tätä intohimoa olemme saaneet toteuttaa valmentajina yhteensä yli 20 vuotta. Näiden vuosien aikana olemme synnyttäneet oivalluksia noin 1 500 valmennuspäivässä valmentaen noin 30 000 henkilöä.

Toimimme johtamisen, esimiestyön sekä työyhteisötaitojen valmentajina. Muutoksen toimeenpanon varmistamme usein liittämällä valmennuskokonaisuuteen henkilökohtaista coachingia.

Ollaan yhteydessä ja keskustellaan, kuinka voisimme auttaa Teitä saamaan lisää onnistumisen tunteita.

Terveisin: Jussi Laakoli ja Tero Raatikainen

Lisätietoja

Novetos

Novetoksen ydinosaamista on kyky saada organisaation eri toimijat keskustelemaan keskenään ja yksilöt kasvamaan – aidosti: Tuemme yksilöitä, tiimejä ja koko organisaatiota kehittymään heitä kiinnostavilla alueilla, kuten valmentava johtajuus, johtajan kutsumus, huipputiimit, sytyttävä johtoryhmätyö, tuloksen ja asiakaskokemuksen parantaminen paremmalla henkilöstökokemuksella, johtajuus yrityksen uudistumisen ajurina.

Lisätietoja

Spring House Oy

Tavoitteena motivoitunut ja tuottelias henkilöstö? – Me saamme työelämän arjen toimimaan!

Spring House tuottaa erinomaisia ratkaisuja yritysten työelämän arkeen. Olemme innostaneet useita osuuskauppalaisia uudenlaiseen draiviin valmentamalla heitä johtamisen, esimiestyön, myynnin sekä asiakaspalvelun huippuosaajiksi sekä kaupan että hotelli- ja ravintola-alalla.

Uskomme ihmisten potentiaaliin ja vaikutamme asenteisiin, jolloin muutos näkyy pysyvinä arjen tekoina sekä yhteisenä puheena. Lopputuloksena saadaan aikaan näkyviä muutoksia. Intohimomme on auttaa rakentamaan muutoksista positiivista, jatkuvaa uudistumista. Ydinajatuksemme on innostaa osallistujia viemään uudistumisen ideat käytäntöön – joka päivä. Vain siten voi aidosti kasvaa ja kehittyä. Keskittymällä yhdessä tavoitteisiin, työnjakoon sekä tilanteeseen parhaiten sopiviin menetelmiin, saamme aikaan menestystä – yhdessä.

Meissä yhdistyvät halu, kyky ja uskallus. Meillä on unelmia ja toteutamme niitä joka päivä. Sinullakin on yksi työelämä – tee siitä arvokas.

Autamme Sinua onnistumaan. Otathan yhteyttä. Tule tapaamaan, soita tai laita sähköpostia.

Minna Lindholm-Lähde, 040 512 3327, etu.suku@springhouse.fi

Lisätietoja

Verona Consulting

Verona Consulting on S-ryhmän näkemyksellinen, innostava, käytännönläheinen ja tuloksellinen kumppani

Verona Consulting on uudistaja, joka tuntee kaupan alan. Yhdistämme konsultoinnin ja valmennuksen. Strategian toimeenpano, johtamisen ja myynnin parantaminen sekä projektijohtaminen ovat ydinosaamistamme.

Uskomme pohjoismaisen johtajuuden ominaispiirteisiin, ja hyödynnämme niitä kehittämistyössämme. Ajatusjohtajuutemme perustana on tutkittu tieto ja laaja julkaisutoiminta. Merkityksellisyyden luominen ja vahva arvoperusta ovat Verona Consultingin vahvuuksia ja erilaistavia tekijöitä.

Verona Consulting on arvostettu konsultoinnin ja valmennuksen asiantuntijayritys, jonka taustalla on poikkeuksellisen vankka kokemus ja osaaminen. Yhtiön tärkein pääoma ovat osaavat ja ammattitaitoiset asiantuntijat. Verona Consultingissa työskentelee noin 90 asiantuntijaa. Yhtiön omistajia ovat kahdeksantoista partneria, joilla on laaja ja syvällinen osaaminen yritysten sekä julkisen sektorin kehittämisessä.

Asiantuntijamme palvelevat Sinua kaikissa organisaation uudistamistilanteissa. Ota yhteyttä. Tule tapaamaan, soita tai laita sähköpostia.

Lisätietoja

Ylivertaistekijä

 

Onni+Into= Tuottavuus

Uskomme, että Onnellinen ja Innostunut ihminen on lähes väistämättä myös tuottava. Kun yksilöissä oleva valtava kapasiteetti saadaan valjastettua käyttöön ja innostumaan haluttujen tavoitteiden saavuttamisesta, syntyy myös tuloksia.

 

Olemme huomanneet, että tuottavuuden lasku korreloi Innostumisen laskun kanssa. Oli kyseessä sitten yksilö tai tiimi, yleensä jäljet johtavat Intoon. Älä ymmärrä väärin, emme näe että ”hyppivä lauma on tuottava lauma”, mutta tiedämme, että laskenut fiilis ”syö miestä ja naista” ja nousu vaatii voimia, joita ei innostumatta yleensä löydy.

 

Ylivertaistekijä Oy on vaikuttava ja välittävä kehittämisen kumppanisi.

Tervehdytämme liiketoimintaa parantamalla johtamista ja esimiestyötä, sekä innostamme kaikkia organisaationne ihmisiä ottamaan käyttöön koko kapasiteettinsa! Valmennamme yksilöitä ja ryhmiä, aina johtotason tehtävistä asiantuntijatehtäviin.

 

Osaamisemme perustuu pitkään kokemukseen ja monipuoliseen asiakaskenttään. Kaikki palvelumme tuottavat mitattavaa tulosta. Autamme ongelman löytämisessä, ratkaisun muotoilussa ja toteutuksessa.

 

Rakastamme asiakkaitamme ja sitä mitä teemme ja asiakkaanamme saat kaiken huomiomme. Poistumme vasta kun tavoite on saavutettu.

 

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä!

 

Erika Klefström

toimitusjohtaja

Ylivertaistekijä Oy

erika.klefstrom@ylivertaistekija.fi

050 5252 972