EtusivuJollas Instituutin valmentajien osalta TEHO-projekti saatiin päätökseen
8.6.2021

Jollas Instituutin valmentajien osalta TEHO-projekti saatiin päätökseen

TEHO-järjestelmä on S-ryhmän ravitsemiskaupan toiminnanohjaukseen ja operatiiviseen toimintaan käytettävä suositusjärjestelmä. Valmennusten osalta matka aloitettiin syksyllä 2018, ja viimeinen valmennuspäivä käyttöönottoprojektissa oli 27.5.2021.

 

-Tämä on ollut upea reissu! Olemme kohdanneet paljon huikeita ihmisiä matkan varrella sekä oppineet itsekin paljon, TEHO-projektin projektipäällikkö ja Jollas Instituutin valmentaja Sanna Järvenpää summaa.

PeeÄssän IT-päällikkö Kimmo Keränen kiittelee Jollasta: -Nyt kun TEHO-koulutukset on meillä PeeÄssä:llä saatu maaliin, voin vain nöyrästi kiittää ammattitaitoisia ja asiantuntevia TEHO-kouluttajia. Mielestäni näin näitä uusia järjestelmiä pitää kouluttaakin, Jollaksen asiantuntijoiden toimesta.

Myös PKO:n Satu Laine on tyytyväinen valmennuksiin: -Ilahduimme siitä, miten päivien rungot oli rakennettu. Oli ajateltu liikkuvaista yleisöä ja päivät tauotettu sen mukaan, että kaikki jaksoivat olla kuulolla. Molemmat meillä olleet valmentajat toivat esimerkkejä arjen tekemisistä hyvin mukaan ja oppimista helpotti myös se, että puhuimme niin sanotusti samaa kieltä.

”Yhdessä onnistumme”

-Yhteistyö on toiminut mahtavasti kaikkien tahojen kanssa ja tämä projekti on osoittanut jälleen kerran toteen sen, että yhdessä onnistumme, Järvenpää kiittelee.

Projektipäällikön näkökulmasta tärkeintä ovat olleet ammattitaitoiset ja omasta osaamisestaan ylpeät valmentajat: -Mukana projektissa olivat S-ryhmävalmentajat Jenni Takala ja Valtteri Virolainen Arinasta sekä Nina Svartsjö KPO:lta, Järvenpää luettelee. -Jollaksesta mukana on ollut Niko Vastamäki ja aiemmin myös Sanni Sulonen TOK:lta.

-Jollaksen valmentajien vetämät TEHO-valmennukset Pirkanmaan Osuuskaupan ravintolahenkilökunnalle keräsivät osallistujilta runsaasti kehuja, POK:n Anu Volotinen kiittelee. -Sannan uskomaton ammattitaito sekä rauhallisuus vetosivat erityisesti esimieskoulutuksissa, Ninan reipas asenne kassakoulutuksissa ja Valtterin osaaminen yksikön tukena lämmittivät kovasti mieliämme.

Syyskaudella KAMU, työvuorosuunnittelu sekä pitkät valmennukset täyttävät Järvenpään työpöydän. -TEHO toki jatkuu osittain vielä vuoden 2022 kevääseen saakka eli tarjolla on avoimia TEHO-taustavalmennuksia sekä osuuskauppojen toiveiden mukaisesti myös lisävalmennuksia.

Kirjoittaja

Eveliina Korhonen
markkinointiviestinnän asiantuntija, projektipäällikkö