Mari Leino

projektipäällikkö

Market-Akatemia on marketkaupan osaamisen kehittämisen kotipesä. Projektipäällikkönä vastaan Market-Akatemian osaamisen kehittämisen suunnittelusta ja tarjonnasta yhteistyössä ketjuohjauksen ja valmentajiemme kanssa.

Ydinosaaminen

  • henkilöstön ja osaamisen kehittäminen
  • johtaminen ja esihenkilötyö
  • fasilitointi

Olen toiminut tiiviissä yhteistyössä ruokakaupan ammattilaisten kanssa yli 15 vuoden ajan niin osaamisen kehittämisen projekteissa, johtamisen kehittämisessä kuin erilaisissa liiketoiminnan kehitystehtävissäkin. Tänä aikana ruokakaupan maailma eri kokoluokissa on muodostunut hyvinkin tutuksi ympäristöksi haasteineen.

Sytyn haasteiden ratkaisemisesta yhdessä, yksilöiden erilaista ajattelua ja näkökulmia hyödyntämällä. Tärkeimpiä arvojani kaikessa yhteistyössä ovat ihmisten yksilöllisyyden ja osaamisen arvostus, läsnäolo, luottamus ja merkityksellisyyden rakentaminen yhdessä. Laitan pyyteettömästi kroppaa likoon parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi, ja haastan niin itseäni kuin muitakin jatkuvasti parempaan suoritukseen – ei nopeammin, vaan tehokkaammin ja laadukkaammin.