EtusivuValmennuksetSyventävä projektipäällikkövalmennus, 2 pv + 2 pv lähivalmennus

Syventävä projektipäällikkövalmennus, 2 pv + 2 pv lähivalmennus

  • Kohderyhmä: Projektinjohtamiskokemusta ja –osaamista jo omaaville projektipäälliköille, jotka haluavat syventää osaamistaan vaativien projektien johtamisessa. Valmennus sopii myös projektitoiminnan menetelmien kehittämisestä vastaaville henkilöille.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksen tuloksena kehityt projektijohtajana ja opit käyttämään vaativien projektien johtamisessa tarvittavia menetelmiä. Ymmärrät eri johtamismenetelmien ja –oppien merkityksen ja vuorovaikutuksen, saat omaan työkalupakkiisi täydennystä ja selkeyttä. Opit kommunikoimaan ja toimimaan tehokkaassa yhteistyössä projektiin osallistuvien ja sidosryhmien kanssa. Osaat tunnistaa projektisi luonteen ja haasteet sekä valita tilanteeseen sopivat toimintatavat. Opit kehittämään sekä omia että organisaatiosi projektityötapoja. Opit tuntemaan projektinjohtamisen perustana olevien kansainväliset määrittelyjen (IPMA, PMI, ISO) perusteet ja merkityksen projektinjohtamisessa ja sen kehittämisessä. Valmennus myös tukee sinua IPMA C -sertifioinnin suorittamisessa ja IPMA B -sertifikaattiin tarvittavan vaativan projektin johtamisessa. Valmennuksen hyödyllisyys perustuu intensiivisiin ja käytännönläheisiin lähiopetuspäiviin sekä niitä edeltävään ja seuraavan omatoimiseen työskentelyyn.

Heräsikö kysyttävää? S-ryhmän yhteyshenkilönä toimii Adapron Markku Aarni (markku.aarni@adapro.fi tai  +358 500 655 396).

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: Tutustu Adapron koulutuskalenteriin (https://www.adapro.fi/koulutuskalenteri) ja ilmoittaudu mukaan koodilla SOK20. Valmennuksia toteutetaan Vantaalla, Tampereella ja Turussa sekä online-valmennuksina.
Ajankohtaista
Esimies- ja asiantuntijatyön kehittäminen
projektijohtaminen
projektiosaaminen
projektityö

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Minna Niemelä
projektipäällikkö
010 76 82911
Lisätietoja