EtusivuValmennuksetSosiaalinen media työkaluna koronatilanteessa -webinaari johdolle

Sosiaalinen media työkaluna koronatilanteessa -webinaari johdolle

  • Kohderyhmä: Webinaari on räätälöity johtajille ja päälliköille, jotka haluavat ymmärtää lisää sosiaalisesta mediasta ja sen viestintään tuomasta muutoksesta
  • Kesto: 1,5h
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Sosiaalisen median kehitykseen erikoistuneen LM Somecon varatoimitusjohtaja Maarit Niemelä luo katsauksen sosiaalisen median nykytilanteeseen – erityisesti koulutuksessa keskitytään koronatilanteeseen, joka valjasti sosiaalisen median ennennäkemättömällä tavalla erilaisten palveluiden kriisi- ja asiakasviestinnän sekä taktisen markkinoiden välineeksi. Tilanteen kehitystä konkretisoidaan esimerkein ja pohditaan myös sitä, miten sosiaalinen media millaisia resursseja ja tahtotilaa sosiaalisen median valjastaminen markkinoinnin tehotyökaluksi vaatii sekä johdon että toimipisteiden tasolta.

Webinaari kestää puolitoista tuntia ja sen aikana ja jälkeen voi esittää kysymyksiä. Webinaari taltioidaan, eli sen pariin voi palata myöhemminkin. Mikäli et pääse katsomaan webinaaria sen toteutusajankohtana, voit silti ilmoittautua ja katsoa tallenteen jälkikäteen.

Webinaarin sisältö on räätälöity yhdessä S-ryhmän asiantuntijoiden kanssa.

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Aika: 08.09.2020
  • Valmennusjaksot:
    ti 8.9. klo 9.00-10.30
    ti 15.9. klo 9.00-10.30
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
  • Lisätiedot: Valmennus järjestetään samansisältöisenä 8.9. sekä 15.9.
Esimies- ja asiantuntijatyön kehittäminen
webinaari

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Sari Tuura
asiakkuuspäällikkö, valmentaja
045 2756 692
Lisätietoja