EtusivuValmennuksetSOK Johtamistaitojen kehittämö / Laadukas lähijohtaminen asiantuntijaorganisaatiossa -valmennusohjelma (LAES)

SOK Johtamistaitojen kehittämö / Laadukas lähijohtaminen asiantuntijaorganisaatiossa -valmennusohjelma (LAES)

 • Kohderyhmä: S-ryhmän asiantuntija ja tukipalveluorganisaatioiden uusille ja uransa alkuvaiheessa oleville esihenkilöille. Valmennusohjelma on osa SOK Johtamistaitojen kehittämöä, mutta tervetulleita ovat niin SOK:n kuin alueosuuskauppojenkin esihenkilöt.
 • Kesto: 4 x 2 päivän jaksoina (yhteensä 8 valmennuspäivää) sisältäen pienryhmätyöskentelyä, käytännön harjoituksia ja omien oivallusten syventämistä kirjallisuuden avulla myös valmennusjaksojen välillä. Lisäksi osallistujille ja heidän esihenkilöilleen pidetään tietoiskumainen orientaatio Teamsilla ennen valmennuksen alkua. 
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Valmennusohjelmassa vahvistetaan esihenkilön johtajuuden tuntemusta, oman tehtäväkentän hallinnan tunnetta sekä kykyä johtaa erilaisissa rajapinnoissa ja esihenkilö-työntekijä-suhteissa. Valmennus tarjoaa käytännön työvälineitä, teoriaa ja verkostoitumismahdollisuuksia kehittymishaluisille esimiehille, tiiminvetäjille tai työryhmien vastuuhenkilöille. Valmennus soveltuu S-ryhmän asiantuntija- ja tukipalveluorganisaatioiden uusille ja uransa alkuvaiheessa oleville esihenkilöille. 
 

Tavoite:                                   
Vahvistaa uusien, aloittelevien esihenkilöiden johtajuuden sekä oman tehtäväkentän hallinnan tunnetta sekä tuoda keinoja ja vahvistaa kykyä johtaa erilaisia ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Tavoitteena on antaa kehittymishaluisille esihenkilöille ja tiimien/työryhmien vetäjille käytännön esimiestyöhön työvälineitä. 

Hyödyt:  

 • Osallistujille ja heidän esihenkilöilleen pidettävän aloitusorientaation tavoitteena on luoda kokonaiskuva valmennuksesta ja näin mahdollistaa sekä sujuva opiskelu että oman esihenkilön tuki valmennuksen aikana.  
 • Valmennukseen kuuluu Peili-analyysityökalu ja osallistujat saa vaikuttavan, henkilökohtaisen Peili™ -profiilin. Itsearvioinnin lisäksi jokainen saa palautetta omasta toimintatavasta myös työyhteisöltä ja työryhmältä.  
 • Itsetuntemus kasvaa sekä johtajuuden tuntemus ja oman vastuualueen hallinnan tunne vahvistuu. 
 • Verkostoituminen helpottuu ja mahdollisuus näin sparraukseen muiden esihenkilöiden kanssa. 

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Aika: 02.02.2023
 • Valmennusjaksot:
  1. jakso: 1.-2.3.2023
  2. jakso: 1.-2.3.2023
  3. jakso: 5.-6.4.2023
  4. jakso: 11.-12.5.2023
 • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
 • Lisätiedot: Jaksot sisältävät  pienryhmätyöskentelyä, käytännön harjoituksia ja omien oivallusten syventämistä kirjallisuuden avulla myös valmennusjaksojen välillä. Lisäksi osallistujille ja heidän esihenkilöilleen pidetään tietoiskumainen orientaatio Teamsilla ennen valmennuksen alkua.
Esimies- ja asiantuntijatyön kehittäminen
laes

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Susanna Vinkka
valmentaja, business coach ja työnohjaaja
010 768 2985
Lisätietoja