EtusivuValmennuksetRuokatorityöntekijän perehdytys

Ruokatorityöntekijän perehdytys

  • Kohderyhmä: Uudet Ruokatorin työntekijät
  • Kesto: 35 minuuttia
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Ruokatorityöntekijän perehdytys sisältää tietoa Ruokatorin avaamisesta, päivittäisestä ylläpidosta ja sulkemisesta sekä vinkkejä aktiiviseen ja tulokselliseen asiakaspalveluun ja myyntiin.

Tavoitteena on, että Ruokatorityöntekijän perehdytys -verkkokoulutuksen opiskeltuasi osaat selittää, mitä Ruokatorin avaaminen, ylläpito ja sulkeminen vaatii ja osaat kuvata avaamisen, ylläpidon ja sulkemisen työvaiheet. Lisäksi osaat kertoa, kuinka voit tukea osaamisellasi ja neuvoillasi asiakkaan ostopäätöstä, osaat arvioida, mikä merkitys tarvekartoituksella ja maistattamisella on asiakkaan ostopäätökseen ja tunnistat, millaisia asiakaspalvelutaitoja ja myyntityötä onnistunut palvelukokemus edellyttää.

Moduulit:
  • Ruokatori: asiakaspalvelu ja myynti
  • Ruokatorin avaaminen
  • Ruokatorin ylläpito
  • Ruokatorin sulkeminen

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
Myynti- ja palveluvalmennukset
perehdytys
ruokatori
Verkkokoulutus

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, projektipäällikkö
010 768 6003
Lisätietoja