Ruokatorityöntekijän perehdytys sisältää tietoa Ruokatorin avaamisesta, päivittäisestä ylläpidosta ja sulkemisesta sekä vinkkejä aktiiviseen ja tulokselliseen asiakaspalveluun ja myyntiin.
Tavoitteena on, että Ruokatorityöntekijän perehdytys -verkkokoulutuksen opiskeltuasi osaat selittää, mitä Ruokatorin avaaminen, ylläpito ja sulkeminen vaatii ja osaat kuvata avaamisen, ylläpidon ja sulkemisen työvaiheet. Lisäksi osaat kertoa, kuinka voit tukea osaamisellasi ja neuvoillasi asiakkaan ostopäätöstä, osaat arvioida, mikä merkitys tarvekartoituksella ja maistattamisella on asiakkaan ostopäätökseen ja tunnistat, millaisia asiakaspalvelutaitoja ja myyntityötä onnistunut palvelukokemus edellyttää.
Moduulit:
- Ruokatori: asiakaspalvelu ja myynti
- Ruokatorin avaaminen
- Ruokatorin ylläpito
- Ruokatorin sulkeminen