EtusivuValmennuksetProjektityön tietoisku, 4 h online

Projektityön tietoisku, 4 h online

  • Kohderyhmä: Projektiryhmien jäsenille, pienimuotoisten projektien tai projektiluonteisten kokonaisuuksien vetäjille ja kaikille projektityöskentelystä kiinnostuneille, jotka haluavat tehokkaan ja kattavan kokonaiskuvan projektityöskentelystä ja sen hyödyistä. Aloitteleville projektipäälliköille tietoisku käy erinomaisesti orientaationa ennen varsinaiseen Projektityön perusteet -valmennukseen osallistumista.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Tavoitteet ja hyödyt

Saat erinomaisen kokonaiskäsityksen projektityöstä työn organisointitapana ja hallintakeinona. Valmennus myös osoittaa projektinhallinnan menetelmien ja työkalujen käyttökelpoisuuden omien töiden toteutuksessa sekä selkeyttää, mitä projektin onnistuminen vaatii projektitiimin jäseneltä.

Projektityöskentelyn tietoisku antaa sinulle valmiuksia toimia tehokkaasti projekti-ryhmän jäsenenä tai jonkin projektin osa-alueen vastuuhenkilönä. Tietoisku sisältää lyhyitä luentoja projekteissa työskentelyn ydinasioista ja menetelmäharjoituksia geneeristä projektia apuna käyttäen. Opeteltavat menetelmät, joita voi käyttää myös oman työn tehostamiseen: ositus, aikataulutus, viestintä.

Heräsikö kysyttävää? S-ryhmän yhteyshenkilönä toimii Adapron Markku Aarni (markku.aarni@adapro.fi tai  +358 500 655 396).

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: Tutustu Adapron koulutuskalenteriin (https://www.adapro.fi/koulutuskalenteri) ja ilmoittaudu mukaan koodilla SOK20. Valmennuksia toteutetaan Vantaalla, Tampereella ja Turussa sekä online-valmennuksina.
Ajankohtaista
Esimies- ja asiantuntijatyön kehittäminen
projektiosaaminen
projektityö

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Minna Niemelä
projektipäällikkö
010 76 82911
Lisätietoja