EtusivuValmennuksetProjektityön perusteet, 2 pv lähivalmennus tai online

Projektityön perusteet, 2 pv lähivalmennus tai online

  • Kohderyhmä: Valmennus on tarkoitettu erityisesti projektipäälliköille (aloittelevat projektipäälliköt, pieniä tai isoja projekteja tai projektimaisia kokonaisuuksia vetäville) sekä kaikille projektityöstä kiinnostuneille.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Tavoitteet ja hyödyt

Valmennus auttaa sinua johtamaan projekteja suunnitelmallisesti ja systemaattisesti, jolloin aikataulut, kustannukset ja työmäärät pysyvät hallinnassasi. Valmennuksen käytyäsi osaat tunnistaa projektin haastavuuden ja toteuttaa tarpeenmukaista johtamista sekä osaat tehdä keskeisiä projektisuunnitteluun ja ohjaukseen kuuluvia asioita. Valmennus antaa myös hyvät pohjatiedot ja valmistautumisohjeet IPMA D -sertifiointiin.

Valmennuksessa saat kattavan, käytännönläheisen starttipaketin projekti-johtamisen menetelmistä ja toimintatavoista. Valmennuksessa käydään läpi projektin elinkaaren vaiheet ideasta suunnittelun kautta toteutukseen ja päättämiseen. Koulutuksen aikana saat käytännön työkaluja ja harjoittelet menetelmiä oman projektin läpivientiin. Huom! Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn-profiilissasi.

Heräsikö kysyttävää? S-ryhmän yhteyshenkilönä toimii Adapron Markku Aarni (markku.aarni@adapro.fi tai  +358 500 655 396).

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
  • Lisätiedot: Tutustu Adapron koulutuskalenteriin ja ilmoittaudu mukaan koodilla SOK20: https://www.adapro.fi/koulutuskalenteri Valmennuksia toteutetaan Vantaalla, Tampereella ja Turussa sekä online-valmennuksina.
Ajankohtaista
Esimies- ja asiantuntijatyön kehittäminen
projektiosaaminen
projektityö

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Minna Niemelä
projektipäällikkö
010 76 82911
Lisätietoja