EtusivuValmennuksetProjektitiimin johtaminen, 2 pv lähivalmennus

Projektitiimin johtaminen, 2 pv lähivalmennus

  • Kohderyhmä: Projektityöskentelystä kiinnostuneet, aloittelevat tai nykyiset projektipäälliköt ja syventäväksi opiksi kokeneemmillekin projektipäälliköille. Mm. projektipäälliköille, projektijohtajille, ohjausryhmän jäsenille, projektihenkilöstölle sekä liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä vastaaville henkilöille.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksessa jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen Peili-käyttäytymistyyliprofiilin, jonka avulla omaa johtajuutta tarkastellaan ja kehitetään. Valmennuksessa opit tunnistamaan ihmisten erilaisia käyttäytymiseen liittyviä vahvuuksia, saat käytännön työkaluja toimivan projektitiimin johtamiseksi ja kehität omia yhteistyötaitojasi. Saat keinoja ihmisten motivoimiseen, luottamuksen rakentamiseen, palautteen antamiseen ja hankalien tilanteiden ratkaisemiseen projektin eri vaiheiden aikana. Valmennuksen aikana saamasi kolme henkilökohtaista palautetta toimivat hyödyllisinä itsesi ja muiden johtamisen välineinä jatkossa.

Huom! Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn-profiilissasi.

Heräsikö kysyttävää? S-ryhmän yhteyshenkilönä toimii Adapron Markku Aarni (markku.aarni@adapro.fi tai  +358 500 655 396).

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: Tutustu Adapron koulutuskalenteriin (https://www.adapro.fi/koulutuskalenteri) ja ilmoittaudu mukaan koodilla SOK20. Valmennuksia toteutetaan Vantaalla, Tampereella ja Turussa sekä online-valmennuksina.
Ajankohtaista
Esimies- ja asiantuntijatyön kehittäminen
projektijohtaminen
projektiosaaminen
projektityö

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Minna Niemelä
projektipäällikkö
010 76 82911
Lisätietoja