EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Uusien ruokatorivalmentajien perusvalmennus 2022

Market-Akatemia / Uusien ruokatorivalmentajien perusvalmennus 2022

  • Kohderyhmä: Valmennukset on tarkoitettu kaikille uusille tai kertausta tarvitseville ruokatorivalmentajille koskien S-Market-, Prisma-, ja Food Market Herkku -ketjuja. 
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian puitteissa Ruokatorivalmentajille järjestetään yksi valmennuspäivä kaksi kertaa vuodessa, yksi keväällä ja yksi syksyllä. Syksyllä tarjolla on perusvalmennus uusille ruokatorivalmentajille sekä yksi jatkovalmennus. Huom! Uudet ruokatorivalmentajat voivat halutessaan osallistua ensin perusvalmennukseen ja sen jälkeen jatkovalmennukseen.  

 

Valmennuksen tavoite ja sisältö: 

Valmennuksen tavoitteena on perehdyttää uudet tai kertausta tarvitsevat ruokatorivalmentajat konseptin mukaiseen ruokatorivalmentajan rooliin ja kehittää heidän valmentajaosaamistaanRuokatorivalmentaja tukee myymälöitä uuden konseptin mukaisen ruokatorin toteuttamisessa, sparraa jatkuvan parantamisen hengessä myymälän ruokatoria, valmentaa myymälän henkilökuntaa ruokatorilla työskentelyyn ja auttaa kasvattamaan myymälän ruokatorimyyntiäValmennuksessa jaetaan myös parhaita käytänteitä arjen tilanteista uusien ruokatorivalmentajien kesken. 

 

 

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Valmennusjaksot:
  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle tai marketakatemia@sok.fi.
  • Lisätiedot: Seuraava toteutus vuoden 2022 puolella. Ryhmäkoko 8-20 hlöä.
Market-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, ammatillinen opettaja
010 768 6003
Lisätietoja