EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Ryhmäpäällikkövalmennus (vaihtoehto), Teams

Market-Akatemia / Ryhmäpäällikkövalmennus (vaihtoehto), Teams

  • Kohderyhmä: Valmennus on tarkoitettu kaikille ryhmäpäälliköille (S-Market, Sale, Alepa ja ABC-market).
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian puitteissa ryhmäpäälliköille (S-market-, Sale-, Alepa- ja ABC-marketit) on tarjolla valmennuksia kaksi kertaa vuodessa. Syyskaudella valmennukset toteutetaan suunnitellusti lähivalmennuksina, mutta järjestämme tämän yhden Teams-valmennuspäivän niille, jotka ovat estyneet tulemasta lähivalmennuspäiviin. Päivän sisältö on tiivis yhdistelmä kahden päivän valmennuksesta ja lisäksi ohjeistamme omatoimisiin myymäläkäynteihin. 

 Ryhmäpäällikkövalmennuspäivien (lähivalmennus) tavoite ja sisältö:  

  • Valmennuspäivien ja Teema-Teamsien tavoitteet ja sisältö koostuvat kaupallisen myymälän sekä tavoitteellisen myynnin johtamisen kokonaisuuden kirkastamisesta, uuteen Asiakaspolku -sovellukseen perehtymisestä, L3L mittaamisen kokonaisuudesta ja muutoksista vuodelle 2022 ja kuormanpurun parhaiden käytänteiden yhdessä kehittämisestä.
  • Lisäksi perehdytään ruoan verkkokaupan keräytin -kokonaisuuteen, tutustutaan KAMU-laitteen Tepa-sovellukseen sekä käydään läpi SATO Label eteneminen ja muutokset myymälässä.
  • Ensimmäinen päivä työskennellään kokoustiloissa ja toisena päivänä ketjukohtaisella myymäläkierroksella perehdytään asioiden toimeenpanoon käytännössä sekä paikallisen kilpailun voittamiseen. 

Valmennuksen tarkat tiedot

  • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
  • Lisätiedot: Ryhmäkoko 10-80 hlöä.
Market-Akatemia
Verkkokoulutus

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, ammatillinen opettaja
010 768 6003
Lisätietoja