EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Ryhmäpäällikkövalmennus syksy 2021

Market-Akatemia / Ryhmäpäällikkövalmennus syksy 2021

 • Kohderyhmä: Valmennukset on tarkoitettu kaikille S-Marketien, Salejen, Alepoiden ja ABC-markettien ryhmäpäälliköille.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Market-Akatemian puitteissa ryhmäpäälliköille (S-market-, Sale-, Alepa- ja ABC-marketit) on tarjolla valmennuksia kaksi kertaa vuodessa. Ne toteutetaan 2 x 1 pv kestoisissa jaksoissa keväällä ja 1 x 2 pv syksyllä, yhteensä tarjolla 4 valmennuspäivää vuoden aikana.  

Muista myösRyhmäpäälliköiden omat teemalliset Teamsit 31.8. ja 11.11. klo 10-12. Teema-Teamsit tallennetaan. 

 

Valmennuksen tavoite ja sisältö: 

Valmennusten tavoitteena on varmistaa marketkaupan kilpailustrategian toimeenpanoa sekä tukea jatkuvan parantamisen ja päivittäisjohtamisen kautta myynnin ja asiakaskokemuksen laadukasta johtamista liikeidean ja konseptien mukaisesti. Syksyn valmennuspäivissä ja Teema-Teamseissä  keskeiset teemat tulevat olemaan ruoan verkkokauppa, KAMU-laite ja sen sovellukset sekä Asiakaspolku 3.0. L3L osalta mittaamisen kokonaisuus, kuormanpurku ja fiksaaminen. Lisäksi näitä kaikkia syksyn teemoja tulee läpi leikkaamaan Tavoitteellinen myynnin johtaminen. Valmennuspäivässä jalkaudumme myös myymälöihin tarkastelemaan käytännön toimeenpanoa sekä kilpailijan kehittymistä. Teema-Teamsien ja valmennuksien keskeinen ja tärkeä osa on myös jakaa parhaita käytänteitä, hyviin suorituksiin johtaneita toimintatapoja sekä oppia omista ja kollegan virheistä.  

 

HUOM! Syksyn aikana on tarjolla neljä identtistä valmennusryhmää ja toteutus lähivalmennuksena. Valmennuksen sisällön mukaisesti ajatuksena on siirtyä vieraspaikkakunnalle, joten ryhmien osuuskauppajaot on määritelty valmiiksi. Pyydämme kutakin osuuskauppaa ilmoittautumaan omaan ryhmäänsä, kiitos.  

 

 

 

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Aika: 20.09.2021
 • Valmennusjaksot:
  Ryhmä 1: 20.–21.9. Helsinki / TOK, SSO, Pirkanmaa, Hämeenmaa, VBO, PKO
  Ryhmä 2: 22.–23.9. Turku / HOK-Elanto, EePee, Satakunta, Keula
  Ryhmä 3: 27.–28.9. Oulu / PeeÄssä, KPO, Koillismaa, Maakunta, Keskimaa, PKO
  Ryhmä 4: 29.–30.9. Kuopio / Arina, Suur-Savo, Eekoo, KSO 
 • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle tai marketakatemia@sok.fi.
 • Lisätiedot: Suunnitellut lähitoteutukset järjestetään koronatilanne sekä rajoitukset huomioiden. Mahdolliset muutokset toteutustapaan harkitaan tarvittaessa ja viestitään erikseen. Ryhmäkoko 10-30 hlöä
market
Market-Akatemia
marketakatemia
ryhmäpäällikkö

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, ammatillinen opettaja
010 768 6003
Lisätietoja