EtusivuValmennuksetMarket-Akatemia / Ruoan verkkokauppa, myymälän vastuuhenkilön valmennus syksy 2021

Market-Akatemia / Ruoan verkkokauppa, myymälän vastuuhenkilön valmennus syksy 2021

 • Kohderyhmä: Myymälän ruoan verkkokaupasta vastaavat henkilöt. Myymäläpäälliköt, esihenkilöt tai vastuumyyjät.
 • Kesto: Valmennuksen kesto on yksi päivä. Saman sisältöiset valmennukset tullaan järjestämään neljänä eri ajankohtana, joista voi valita parhaiten sopivimman ajankohdan.
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

UUTTA! Market-Akatemia tarjoaa nyt valmennusta ruoan verkkokaupoille. Tarjoamme myös myymälän vastuuhenkilöille mahdollisuuden lähteä kehittymään ruoan verkkokaupan osaajaksi. Valmennus toteutuu päivän kestoisena Teams-valmennuksena ja valittavanasi on neljä eri ajankohtaa lokakuussa. Tutustu ja tule mukaan! 

 

Tavoitteet ja sisältö 

Valmennuksen tavoitteena on tukea osallistujaa ja antaa valmiuksia toimia myymälän verkkokaupasta vastaavana henkilönä. Valmennuksen jälkeen osallistuja tunnistaa oman yksikön nykytilan suhteessa ruoan verkkokaupan tavoitteisiinLisäksi hän oppii soveltamaan uutta verkkokaupan konseptia ja johtamisen mallia arjessa. Tavoitteena on myös jakaa parhaita käytänteitä, oppeja ja oivalluksia kollegoiden kanssa.  

 

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Valmennusjaksot:
  Ryhmä 1: 11.10. Klo 9-15 Teams valmennus
  Ryhmä 2: 14.10. Klo 9-15 Teams-valmennus
  Ryhmä 3: 18.10. Klo 9-15 Teams-valmennus
  Ryhmä 4: 21.10. Klo 9-15 Teams valmennus
 • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti viimeistään 1 kk ennen valmennuksen ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä ilmoittautumisesta tieto myös marketakatemia@sok.fi, kiitos. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle tai marketakatemia@sok.fi.
 • Lisätiedot: Ryhmäkoko 10-40 hlö.
Market-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, ammatillinen opettaja
010 768 6003
Lisätietoja