EtusivuValmennuksetKalamestarivalmennus

Kalamestarivalmennus

 • Kohderyhmä: Palvelutiskien ja ruokatorien kokeneille työntekijöille sekä vastaaville, joilla on jo hyvä kalan tuoteryhmäosaaminen.
 • Kesto: Yhteensä 12 päivää
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Kalamestarivalmennus antaa inspiraatiota ja eväitä työhön! Sekä palvelutiskien, että ruokatorien kalamyyjien ammattitaitoa vahvistava valmennus parantaa palvelumyynnin tuloksellisuutta ja antaa uusia näkökulmia arjen tuoteryhmän hoitoon. Valmennuksessa syvennytään mm. tuoteryhmän valikoimaan, kalan käsittelyyn ja valmistukseen, vastuullisuuteen, tulokselliseen toimintaan sekä perehdyttämiseen, jotta varmistetaan taidot ohjata tiimiä parempaan tuoteryhmätyöskentelyyn. 

 

Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle?  

Valmennuksen jälkeen opiskelija osaa soveltaa oppimaansa käytännön palvelutiskityössään. Opiskelija osaa käsitellä, valmistaa ja myydä palvelutiskeillä myytäviä kaloja ja äyriäisiä kannattavasti ja asiakaslähtöisesti. Hän osaa kehittää omaa tuotetietouttaan, palvelutiskin kalatuoteryhmää sekä henkilöstön osaamista. 

 

Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle?  

Valmennus hyödyttää opiskelijan lisäksi myös työyhteisöä ja asiakkaita, kun opiskelija tuo oppimiaan uusia asioita ja omia oivalluksiaan käytäntöön. Opiskelija saa valmiudet toimia asiakaslähtöisesti vahvana kalan tuoteryhmän osaajana ja kehittää palvelutiskin toimintoja sekä perehdyttää henkilöstöä kalankäsittelyssä, valmistuksessa ja tuotetietoudessa. Asiakkaat saavat palvelutiskillä asioidessaan ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua. 

 

Valmennuksen sisältö? 

Keskeisinä valmennusteemoina ovat  

 • Kalavalikoima, käsittely, valmistus 
 • Vastuullisuus 
 • Tuloksellinen toiminta 
 •  Kalatuoteryhmään perehdyttäminen 

Oppimisprosessi toteutetaan monimuotoisesti Jollas-lähijaksoilla suoritettavan lähiopiskelun, verkko-opiskelun, ammattikirjallisuuden sekä henkilökohtaiseen kehittymiseen ja toimipaikan toiminnan kehittämiseen tähtäävien oppimistehtävien sekä työssäoppimisen yhdistelmänä. Lähivalmennuspäivät sisältävät keittiössä tapahtuvaa kalojen ja äyriäisten käsittelyä, valmistusta sekä tutustumisvierailun alan toimijoiden tiloissa tai työympäristössä.   Omaa osaamista osoitetaan testillä verkossa ja omalla työpaikalla valmennuksen lopussa. 

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Valmennusjaksot:
  jakso 1: 8.6.2020 klo 9.00 alkaen Teamsissa
  jakso 2: 19.-20.8.2020
  jakso 3: 22.-24.9.2020
  jakso 4: 27.-29.10.2020
  jakso 5: 24.-26.11.2020
 • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti.
Myynti- ja palveluvalmennukset

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Joni Hokkanen
valmentaja, ammatillinen opettaja
010 768 6003
Lisätietoja