EtusivuValmennuksetAkatemia / MaRa-toimialajohdon valmennusohjelma

Akatemia / MaRa-toimialajohdon valmennusohjelma

 • Kohderyhmä: MaRa-toimialajohtajat
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Poikkeuksellista johtajuutta poikkeuksellisena aikana

 

Valmennusohjelman tavoite ja sisältö:

Akatemian teemana vuonna 2021 on edelleen vastuunoton kulttuuri, mutta pureutuen enemmänkin henkilökohtaiseen vastuunottoon. Tulemme tarjoamaan toimialajohdolle tukea haastavassa tilanteessa onnistumiseen omien tiimiensä kanssa. Nyt tarvitaan poikkeuksellista johtajuutta, poikkeuksellisena aikana.

Olemme rakentaneet teille yhdessä Trainers´Housen kanssa vuoden aikajänteelle asettuvan, uudistumiseen ja johtamiseen keskittyvän valmennusohjelman. Luvassa on inspiroivaa valmennussisältöä, mutta myös tavoitteellista työskentelyä, kädet savessa yhdessä kollegojen kanssa!

 

Hyödyt kiteytettynä:

 • Oman ajattelun ravistelua sekä uusia ideoita, näkökulmia ja työkaluja oman johtamistyösi tueksi.
 • Mahdollisuus soveltaa valmennusohjelman oppeja välittömästi omassa arjessa. Ohjelmassa on vahva linkki vallitsevaan aikaan. Ota siitä ilo irti siis!
 • Ohjelman rakenne takaa positiivisen pakon uusien asioiden harjoitteluun ja testaamiseen. Tässä ohjelmassa hyvät ajatukset ja orastava into eivät jää valmennussalien vangeiksi.
 • Kokeneet valmentajat, osallistujakollegat ja kahden eri ohjelman välinen yhteys tarjoaa oivan alustan koeponnistamiselle ja toisaalta myös itsesi haastamiselle. Tämä on ohjelma, joka ei päästä ihan helpolla.
 • Hyödynnämme työskentelyssä erilaisia metodeja. Tylsyys ei tapa tässä akatemiassa

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Valmennusjaksot:
  1. jakso: 26.5.2021 (Teams 4h)
  2. jakso: 7.-8.9.2021 
  3. jakso: 17.-18.11.2021 
  4. jakso: 25.1.2022 (Teams 4h)
 • Ilmoittautuminen: Valmennukseen ilmoittaudutaan PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään suoraan sähköpostitse (jollas.instituutti@sok.fi).
akat
akatemia
MaRa-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Yksityinen: Minna Korja
kehityskonsultti
010 768 2908
Lisätietoja