EtusivuValmennuksetAkatemia / Johdon Intensiivi muutosohjelma

Akatemia / Johdon Intensiivi muutosohjelma

 • Kohderyhmä: Valmennus on tarkoitettu toimialajohtajille, hotellinjohtajille, ryhmäpäälliköille, nouseville talenteille tai toimialan avainhenkilöille. (Joitakin paikkoja tarjolla myös kohdennetusti S-ryhmän muille toimialoille.)
Siirry valmennuksen tarkkoihin tietoihin

Haastamme Sinut – S-ryhmän MaRa-johtaja tai avainhenkilö – matkalle itseesi vahvan henkilökohtaisen muutosohjelmasi kautta. Ohjelman sisällön pohjana on Trainers´ Housen vaikuttava Muutosjohtajan Polku –ohjelma, joka on räätälöity S-ryhmän MaRa-johtajille ja tarjoillaan Akatemian kautta. Intensiiviohjelma antaa sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun niin ihmisenä kuin johtajanakin.

Akatemia on S-ryhmän majoitus- ja ravitsemistoimialan valmennuskokonaisuus, joka tarjoaa koko henkilökunnalle aina johtoon asti työkaluja ja systematiikkaa omaan kasvuun sekä kehittymiseen. Lisäksi se toimii arvokkaana kollegoiden verkostona kokemusten ja käytäntöjen jakamiseksi. Akatemia laajentaa asennepääomaa, kasvattaa ihmisiä, auttaa synnyttämään merkityskokemusta ja vahvistaa uutta kulttuuria.

 

Tavoitteet ja hyödyt opiskelijalle:

 • Henkilökohtainen kasvu ihmisenä ja johtajana
 • Tavoitteellisuuden kasvattaminen työssä ja muussa elämässä
 • Saada arkeen vietyjä oivalluksia muutoksen toimeenpanoon
 • Viestintätaidot vahvistuvat samoin kuin ymmärrys kulttuurin johtamisesta ja muuttamisesta.

 

Tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnalle:

Valmennuksen tavoitteena on kasvattaa esimiehiä niin ihmisinä kuin johtajinakin. Tavoitteena on myös antaa esimiehille työkaluja kasvattaa omaa tavoitteellisuuttaan, toteuttaa muutoksia ja vahvistaa viestintätaitoja. Valmennus myös tuo esimiehille laajemman ymmärryksen yrityksen kulttuurista ja miten sitä voi johtaa ja miten siihen voi vaikuttaa.

 

Valmennuksen sisältö:

Ohjelman sisällön pohjana on Trainers’ Housen vaikuttava Muutosjohtajan Polku -ohjelma, joka nyt räätälöidään S-ryhmän MaRa-johtajille ja tarjoillaan Akatemian kautta. Valmennus koostuu kolmesta lähijaksosta:

 • Suhde itseen
 • Suhde oppimiseen ja rasitukseen sekä suhde muihin
 • Suhde muutokseen

Valmennuksen tarkat tiedot

 • Valmennusjaksot:
  Seuraava Johdon Intensiivi järjestetään vuonna 2022.
 • Ilmoittautuminen: PeCun Oppiminen-osiossa yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli yrityksellä ei ole PeCua käytössä, ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse valmentajalle.
 • Lisätiedot: HUOM! Akatemian Johdon Intensiivin toteutamme seuraavan kerran vuonna 2022. Voit osoittaa jo nyt kiinnostuksestasi PeCun kautta.
akat
akatemia
MaRa-Akatemia

Kysy lisätietoja valmennuksesta!

Yksityinen: Minna Korja
kehityskonsultti
010 768 2908
Lisätietoja