EtusivuJollasHenkilöstöIina Kalliorinne

Iina Kalliorinne

valmentaja

Olen päivittäistavarakaupan ammattilainen, joka johtaa ihmisiä valmentavalla, kannustavalla ja innostavalla otteella. Esihenkilötyöstä minulla on kokemusta kaikista S-ryhmän marketketjuista yli 10 vuoden ajalta. Vuosien varrella olen päässyt kartoittamaan kokemustani lukuisissa erilaisissa hankkeissa ja projekteissa, tavallista arkea unohtamatta.

Filosofiani mukaan oppimisesta 80% tapahtuu arjen askareissa vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Koulutusten tehtävä on antaa sytykettä nähdä nuo oppimisen mahdollisuudet.

Ydinosaaminen

  • Marketkaupan prosessit
  • Esihenkilötyö ja tiiminvetäminen
  • Marketkaupan turvallisuus

Mottoni on ”vierivä kivi ei sammaloidu”. Tämä konkretisoituu haluna oppia koko ajan uutta, ja kehittää sekä itseä että ympärillä olevia ihmisiä ja prosesseja joihin liityn. Kehittyminen ei tapahdu mukavuusalueella, mutta oppiminen on parhaimmillaan silloin, kun se on ilon puolella! Uskon, että kun ihminen voi kokonaisvaltaisesti hyvin, hän pystyy antamaan parhaansa sekä töissä että vapaa-ajalla. Tämä mahdollistaa kehittymisen ja ammatillisen kasvun.

Liikkuminen eri muodoissa on aina ollut osa arkeani, ja tärkeintä on sen hyvinvointia tukeva vaikutus. Pieni satunnainen kilvoittelu tosin lisää motivaatiota lähteä lenkille myös räntäsateessa.